Festa sobre rodes

Espectacle d'animació sobre vehicle sonoritzat. Amb animadors sobre camió i sobre xanques perquè puguin amenitzar a la gent als balcons i finestres.

Descripció

Veïna, veí surt al balcó que per davant de la teva casa passa la Festa Major. Acompanya'ns en aquest viatge que anirem fins a l'últim racó.

Portem l'equipatge ple de música i animació. Balla, salta i gira com si fossis un espagueti, i gaudeix d'un espectacle itinerant entre tempestes de confeti.

Un espectacle que pots gaudir desde casa teva, amb distanciament social per a amenitzar aquests temps de COVID.

Més detalls
039

Fitxa tècnica

Durada
75 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in