Aliens

Espectacle d'animació en el que uns alienígenes nouvinguts a la terra es passejaran pels teus carrers tractant de comunicar-se amb el públic.

Descripció

Aquests alienígenes tractaran, en va, passar desapercebuts entre la multitud. A través de ritus intergalàctics i telepatia, miraran d'establir comunicació amb els humans, ja sigui de forma verbal o, fins i tot, física, a cercaviles esdeveniments, festes o intervencions de teatre de carrer.

Formació de 4 artistes

Més detalls
007

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle burlesc de intervenció i improvització.
Espectacle de clown que combina els malabars amb jocs de participació. El seu format el permet adaptar-se a qualsevol espai ja sigui en teatres, biblioteques, escoles o carrer.
Espectacle d'animació de personatges vinguts d'un país hivernal que ens faran oblidar el fred amb els seus moviments i les seves exuberants vestimentes.
Espectacle d'animació en què unes curioses plantes adopten forma humana i transformen espais i esdeveniments en una fantasia vegetal. Show per a festes.
Cercavila on uns animals fantàstics adopten forma humana, amb vestidures d'època i bones maneres, per a soprendre a tota la família amb les seves ocurrències.
Espectacle còmic d'animació en què diversos personatges es casen en una cerimònia molt original al natural. Un casament en pilotes: nus i enamorats.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in