Caricaturista per a esdeveniments

Contracta un artista caricaturista per a la teva festa. Obsequia els convidats a l'esdeveniment amb caricatures gracioses, divertides i en color.

Descripció
Sorprèn als assistents al teu esdeveniment amb un caricaturista professional. Obsequia amb una caricatura realista a tot aquell que es vulgui endur un bonic record de la teva festa. Gracioses, divertides i amb color. Caricatures amb molt art.
Més detalls
036

Fitxa tècnica

Durada
150 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
30 min
Desmuntatge
Hinchable

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Decora i deixa anar globus d'heli en festes, sopars, cap d'any, casaments, i esdeveniments corporatius. Decoracions amb globus d'heli gegants.
Espectacular pluja de globus per a festes i esdeveniments. Més de 600 globus seran els responsables d'emfatitzar el moment àlgid de la teva celebració.
Lloguer de marc de fotos gegant per selfies. Sorprèn amb aquest marc de llum utilitzant-lo com a photocall lluminós per a esdeveniments i festes a Barcelona. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Photocall inflable il·luminat d'uns 2.50m d'alçada i 4m de llarg amb uns colors de leds per amenitzar tot tipus d'esdeveniment.
Grup musical de jazz a l'estil dixieland inspirat en bandes de New Orleans i Chicago. Espectacle de música en viu per a esdeveniments i festes a Barcelona.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in