Personatges onírics

Cercavila on uns animals fantàstics adopten forma humana, amb vestidures d'època i bones maneres, per a soprendre a tota la família amb les seves ocurrències.
Descripció

Durant un viatge, el carruatge del Marquès de Belleville va perdre un dels seus baguls. A l'intentar recuperar-lo, el camarlenc va trobar el bagul buit. Certs animals del bosc van descobrir les vestidures que hi havia al seu interior, i una cosa inaudita va passar; els seus cossos van canviar i es van adaptar màgicament al delicat vestuari, canviant les seves postures corporals i modals... però van conservar alguns trets del seu caràcter animal...

Formació de 6 artistes amb carro amb so.

Més detalls
197

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
75 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle còmic d'animació en què diversos personatges es casen en una cerimònia molt original al natural. Un casament en pilotes: nus i enamorats.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Animació de camell en xanques. Disfressa de camell de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Espectacle d'animació en què uns personatges modernistes i les seves bicicletes d'època han viatjat en el temps per sorpresa. Animació de carrer.
Espectacle d'animació en el que uns alienígenes nouvinguts a la terra es passejaran pels teus carrers tractant de comunicar-se amb el públic.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in