El Carro contes

Un grup de comediants d'època passegen un carro carregat de contes, instruments i llegendes. Històries originals amb humor per a tota la família.

Descripció

Un grup d'antics comediants passeja un carro carregat de contes i llegendes.

En qualsevol lloc i en qualsevol moment, el seu equipatge es transforma en un un rústic escenari on representen petites històries, sempre acompanyats per la música d'ancestrals melodies interpretades en directe.

Contes originals amb tocs d'humor i dirigits al públic familiar.

Més detalls
082

Fitxa tècnica

Durada
55 min
Preparació/Muntatge:
75 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Etiquetes

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Taller de jocs per a tota la família. 37 jocs realitzats amb bicicletes reciclades i reformulades, ideals per a festes majors o esdeveniments familiars.
Espectacle infantil de Sant Jordi. Teatre de carrer per a escoles i festes populars. La història compta amb drac, donzella i cavaller.
Animació de drac inflable. Disfressa de drac de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, teatre, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Lloguer de tobogan inflable amb forma de drac. A esdeveniments i festes infantils els menuts es divertiran jugant amb aquest original castell inflable.
Espectacle teatral d'humor per conèixer la llegenda de Sant Jordi. Et divertiràs amb el gran drac inflable que farà les delícies de tota la família.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in