Patges

Animació de soldats orientals. Actors amb disfressa de soldat oriental per cavalcades, cercaviles, esdeveniments, festes temàtiques i discoteques.
Descripció
Soldats orientals ideals per a rebre i animar els assistents a la teva festa o esdeveniment, així com per acompanyar comitives reials a cercaviles i cavalcades.
Més detalls
184

Fitxa tècnica

Públic
Infantil
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Animacions i cercaviles en xanques per a tota mena de festes i esdeveniments. Diverteix al teu públic des de lesalçades amb els nostres xanquers mes festers.
Animació de patge reial portant un estel inflable per dinamitzar cercaviles, cavalcades i carrosses de Reis. Inflables il·luminats per Nadal.
Estrella fugaç inflable gegant que guia als Reis Mags d'Orient a cada cavalcada. Estrella decorativa per a esdeveniments o element per a carrosses.
Animació de camell en xanques. Disfressa de camell de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Esferes inflables amb les quatre estacions per a donar una màgia especial a qualsevol cercavila o esdeveniment.
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Sorprèn amb aquests elegants titelles gegants de flamencs inflables per desfilar a cercaviles, esdeveniments i festes a discoteques, il·luminats amb llums Led.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in