Contes d'aqui, rondalles d'allà

Animació infantil on s'explican fàbules i històries en format de teatre.
Descripció

La Marieta, una pagesa dolça i divertida serà l'encarregada d'explicar-nos aquest recull de contes de Hans Christian Andersen, on la majoria son inventats per ell i caracteritzats per una gran imaginació , humor i sensibilitat.

Explicarem la història d'una parella d'avis que vivien en un carro, massa vells per treballar, i que passaven molta gana. Un dia l'àvia decideix vendre en Panxut, el seu cavall, per comprar menjar o un altre animal ... Que li succeirà a l'avi camí del mercat? Junts descobrirem el tresor més important d'aquesta parella entranyable.

Més detalls
108

Fitxa tècnica

Durada
40 min
Públic
Infantil
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espai on els bebès manipulen, juguen i aprenen amb diferents elements, formes, materials, grandàries i textures. Fomentant l'exploració sensitiva.
Espectacle familiar per a nens de 0 a 3 anys amb un pallasso que omplirà la teva festa de cançons, màgia, titelles i bombolles. Animació infantil a Barcelona.
Espectacle de clown familiar amb una entranyable pallassa que intenta tenir èxit amb els seus trucs de màgia. Show per a esdeveniments infantils i festes.
Un grup de comediants d'època passegen un carro carregat de contes, instruments i llegendes. Històries originals amb humor per a tota la família.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in