Família Gordini

Ninots inflables amb aspecte de dibuixos animats i molt de colorit que faran gaudir als més petits, omplint de màgia i alegria tot al seu voltant.

Descripció

Aquests ninots inflables, que fan les delicies dels més menuts, omplen de màgia i alegria tot allò que toquen, gràcies al seu aspecte de dibuixos animats, els seus colors espectaculars i les seves grans dimensions.

Dins de cada ninot, un actor li dóna vida dotant al personatge d'una personalitat pròpia i interactuant amb el públic a cercaviles, festes i tot tipus d'esdeveniments.

Més detalls
099

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors
Animació, en xanques o sense, basada en el popular personatge i els seus acompanyants de viatge una bona opció per a donar un toc temàtic a qualsevol cercavila o esdeveniment. 5 Artistes
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in