La festa dels més Tumàcat

Espectacle còmic d'animació per a tota la família. Show d'humor, música en directe, globus gegants i canó de confeti per sorprendre en esdeveniments i festes.
Descripció

Els "Més Tumàcat" s'han proposat acabar amb l'avorriment del món. I ho faran combatent-lo amb imaginació, globus gegants, danses d'animació i música de creació pròpia perquè petits i grans visqueu una hora de viatges al·lucinants i tempestes de confeti.

Més detalls
145

Fitxa tècnica

Durada
55 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Infantil
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'animació amb personatges bufonescos i animats que crearan situacions divertides i curioses que faran riure a tothom.
Espectacle d'animació en què unes curioses plantes adopten forma humana i transformen espais i esdeveniments en una fantasia vegetal. Show per a festes.
Espectacle familiar d'humor amb 2 personatges amb vestuari rosa i escenografia rosa que et sorprenen amb els seus trucs. Teatre de carrer per a festes majors.
Espectacle itinerant infantil amb un tricicle ple de màgia, malabars i música swing. Show amb una pallassa que farà les delícies de tota la família. 
Espectacle teatral i de circ, que convina grans acrobàcies amb un sidecar. 
Espectacle itinerant i participatiu amb efectes especials en què uns productors cinematogràfics donen la volta al món amb un estrafolari vehicle.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in