Lula, teatre i màgia infantil

Espectacle divertit i participatiu de teatre, màgia i humor, per a nens i adults. Animació infantil per a esdeveniments escolars i festes majors.
Descripció

Una meravellosa història que narra el valor que hem de tenir tots davant d'una situació nova. "Lula" és un espectacle divertit i participatiu en què petits i grans quedaran captivats per aquest personatge entranyable que ens endinsarà en el seu fantàstic món. Tot això amb molta màgia i humor.

Més detalls
158

Fitxa tècnica

Durada
45 min
Públic
Infantil
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle de màgia per a totes les edats. Anima el teu esdeveniment i sorprèn als assistents a la teva festa amb els trucs d'aquest divertit i esbojarrat mag.
Espectacle de clown familiar amb una entranyable pallassa que intenta tenir èxit amb els seus trucs de màgia. Show per a esdeveniments infantils i festes.
Teatre educatiu on es treballa l'educació per la salut i es pren consciencia mediambiental.
Espectacle de màgia amb un mag que entreté a petits i grans amb humor i trucs increïbles. Anima el teu esdeveniment familiar i sorprèn a tothom.
Espectacle d'animació familiar amb Betu el pallasso. Humor per entretenir a nens i adults amb un xou ideal per a esdeveniments escolars i festes majors.
Espectacle visual que juga i experimenta amb colors, llums, ombres, i sons. Projeccions amb sorra que narra històries per a tota la família.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in