Coales

Koala inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa de koala per decorar, accions de street màrqueting o sorprendre a tothom.
Descripció

Arribat directament des d'Austràlia, aquest koala ha patit un espectacular creixement. A més, en lloc d'estar dormint 22 hores al dia, prefereix passar el temps animant festes, cercaviles i cavalcades amb els seus hipnòtics moviments.

Més detalls
142

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Óssos panda inflables gegants per amenitzar cercaviles i festes. Enorme disfressa d'ós panda per decorar esdeveniments corporatius o sorprendre als més petits.
Pingüí inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i tot tipus d'actes. Disfressa de pingüí per decorar o sorprendre als més petits de la festa.
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors
Animació de dinosaures inflables. Espectacle amb disfresses d'enormes dinosaures per a esdeveniments, festes, cercaviles i discoteques a Catalunya.
Espectaculars animals inflables protagonitzaran boniques i elegants coreografies. Guiats pel nostre domador, seran el centre d'atenció de la teva esdeveniment. Formació compuetas per 4 animals inflables, 1 Domador /...
Espectacle visual itinerant amb animals gegants. Show de formigues i altres grans insectes mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Zebres inflables il·luminades amb llum led, ideal per esdeveniments, cercaviles i animacions. Animal gran i lluminós per a cavalcades i festes temàtiques. Formació de 4 zebres més un tricicle musical amb speaker

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in