Humor i pallassos

Filtrar per
Espectacle de circ i humor per a tots els públics amb un cotxe icònic, el Seat 600, i un divertit showman. Teatre de carrer per a esdeveniments i festes majors.
Espectacle tipus cabaret en el que una troupe de tres personatges desenvoluparan diferents disciplines de circ: humor, acrobàcia i malabars.
Dos cuiners ben especials us proposen un menú ple de circ, humor i música italiana. Espectacle de sala o carrer.
Descobreix el beatbox, l'art de reproduir tot tipus de música amb les cordes vocals- en aquest xou de circ-fusió divertit, participatiu i trepidant.
Teatre educatiu on es treballa l'educació per la salut i es pren consciencia mediambiental.
Espectacle inclusiu per a persones amb poca o nul·la audició. Es barregen gèneres com el clown, la màgia, el teatre de gest i el teatre d'objectes.
Un espectacé d'humor en ple carrer que demostrarà que no tot és tan fàcil com sembla i que el pensament d'un turista és més complex del que sembla.
Un espectacle de carrer itinerant per a tots els públics.
Espectacle ple de malabars, acrobàcies, equilibris, clown, màgia i trucs sense complexos.
Espectacle d'humor amb participació del públic.
Espectacle familiar de mim i teatre amb il·lusions òptiques, música, acció i molta imaginació. Show per a esdeveniments escolars i festes majors.
Espectacle de varietats, circ, música, burlesque i excentricitat, adaptable a diferents espais escènics.
Espectacle d'animació familiar amb Betu el pallasso. Humor per entretenir a nens i adults amb un xou ideal per a esdeveniments escolars i festes majors.
Espectacle d'animació en què un artista excèntric crea una dimensió paral·lela on tot és possible. Show infantil i familiar per a esdeveniments i festes.
Espectacle familiar per a nens de 0 a 3 anys amb un pallasso que omplirà la teva festa de cançons, màgia, titelles i bombolles. Animació infantil a Barcelona.
Espectacle de circ que ens planteja els equilibris i malabars que cal fer per sobreviure en el món modern. Una original proposta de teatre de carrer.
Espectacle còmic d'animació amb un super heroi una mica pallasso. Humor absurd i familiar. Circ, aventura i malabars per a esdeveniments infantils i festes.
Espectacle familiar d'humor amb 2 personatges amb vestuari rosa i escenografia rosa que et sorprenen amb els seus trucs. Teatre de carrer per a festes majors.
Espectacle còmic d'animació en què un professor de tennis ofereix divertides classes per a tots els públics. Show per amenitzar esdeveniments i festes.
Espectacle de circ amb malabars, màgia, monocicles i equilibris impossibles. Animació familiar d'humor i acció per a festes majors i esdeveniments infantils.
Espectacle que pot ser de sala o de carrer, on tres pallasses surten a prendre la fresca al carrer amb una cadira gegant. Surten a passejar a la fresca creant situacions de riure. Està dins del programa.cat
Espectacle còmic ambientat en els 80, amb música, malabars, equilibris i, sobretot, molt d'humor. Show familiar per a tot tipus d'esdeveniments i festes majors.
Espectacle de pallasos dirigit a tota la familia.
En el món del circ res és impossible! Espectacle teatral on els pallassos ens sorprenen amb números participatius de malabars, equilibris i màgia.
Espectacle de clown visual, per a tots els públics.
Espectacle de carrer ple d'humor per a tots els públics.
Espectacle de pallassos pensat per a un públic familiar, participatiu, amb trucs i entremaliadures constants. Ideal per a esdeveniments escolars i festes majors.
Espectacle còmic d'animació en què unes veïnes excèntriques et convidaran a formar part de la seva comunitat. Obra de teatre d'humor per a tota la família.
Espectacle itinerant infantil amb un tricicle ple de màgia, malabars i música swing. Show amb una pallassa que farà les delícies de tota la família. 
Espectacle de clown familiar amb una entranyable pallassa que intenta tenir èxit amb els seus trucs de màgia. Show per a esdeveniments infantils i festes.

2D2

Espectacle d'animació en què es barreja comèdia, pallassos i circ contemporani. Show familiar i interactiu per a esdeveniments i festes majors.
Malabars, acrobàcies, equilibris, clown, aeris i música en directe, tot això i més ambientat en un bar dels anys 50.
Espectacle de clown de carrer i de sala. Sense paraules. Accessible per a públic de totes les edats.
Espectacle de clown que combina els malabars amb jocs de participació. El seu format el permet adaptar-se a qualsevol espai ja sigui en teatres, biblioteques, escoles o carrer.
Un espectacle de pallassos on es fusionen diferents disciplines del món del circ.
Espectacle familiar on el personatge recrea l'arribada a meta de la volta a Espanya, el Giro y el Tour de Francia. Espectacle còmic sobre rodes per a festes del pedal, curses, rutes verdes o trobades sobre rodes.
Espectacle teatral on dues dames serán les protagonistes de fer-nos riure desde l'inici final al final.
Espectacle d'improvització que té com a objectiu aconseguir que la platea es mori de riure.
Un espectacle teatral, ple de monòlegs científics, dels que fan riure i a més, aprens.
Espectacle infantil en que la Capitana Morgana interactúa participativament amb tot el pùblic amb jocs, humor i balls. La diversió està assegurada.
Espectacle de clown i educatiu, de temàtica científica. Nens i nenes es converteixen en autèntics investigadors, alhora que aprenen contingut científic.
Espectacle on es genera un debat entre els nostres científics i el públic, divulgant així coneixement científic, alhora que es genera molt humor.
Teatre- Clown sense paraules, basat en l'humor, el joc i la improvisació constant de l'espectador.
Espectacle itinerant de carrer amb interacció amb el públic.
Espectacle teatral de clown, amb crítica a la societat actual.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in