Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Dansa

Espectacles de dansa de tots els gèneres perquè omplis d'art el teu esdeveniment.

Filtrar per
Espectacle de teatre i música amb els millors números del cabaret europeu i el music hall americà. Burlesque, humor, dansa, cançó i sorpreses.
Espectacle de ball català de fusió folk i dansa contemporània. Perfecte per a esdeveniments, festes majors o fires medievals. Show dinàmic i participatiu.
Espectacle de dansa i teatre inspirat en el poeta català Espriu, amb referències al mar, Arenys i al Mediterrani. Show teatral per animar esdeveniments.
Espectacle familiar de dansa i teatre amb mímica, moviment i expressió corporal. Show per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle de dansa i performance amb elements lumínics. Un xou ideal per sorprendre a festes nocturnes i gales amb la tecnologia led al ritme de la música.
Espectacle d'animació familiar amb teatre, dansa i titelles. Petits i grans disfrutaran amb aquest xou per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle de percussió amb moviments coreografiats.
Espectacle itinerant de ballarina de caixa de música sobre piano errant. Espectacle elegant, innovador i bucòlic apte per a tots els públics.
Espectacle itinerant musical ideal per a rues de carnavals i festa major.
Espectacle visual que juga i experimenta amb colors, llums, ombres, i sons. Projeccions amb sorra que narra històries per a tota la família.
Espectacle steampunk de percussió, dansa, cant, poesia visual i percussió afrollatina. 45 minuts que deixaran a tots els públics sorpresos amb aquest espectacle estàtic i energètic.
Espectacle estàtic de percussió que vol recuperar el carrer com espai de convivència.
Un espectacle jove de dansa-humor, original, ple d'humor per a tots els públics.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in