Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Dansa

Busques per al teu esdeveniment un espectacle relacionat amb la dansa? Et trobem la companyia de dansa que més s'adapti a l'estil que cerques. Espectacles per a programar en escenaris o al carrer. Companyies que realitzen espectacles estàtics o itinerants, i fins tot, la creació de coreografies pròpies, allò que necessitis aquí ho trobaràs

Filtrar per
Espectacle de teatre i música amb els millors números del cabaret europeu i el music hall americà. Burlesque, humor, dansa, cançó i sorpreses.
Espectacle de dansa i performance amb elements lumínics. Un xou ideal per sorprendre a festes nocturnes i gales amb la tecnologia led al ritme de la música.
Espectacle d'animació familiar amb teatre, dansa i titelles. Petits i grans disfrutaran amb aquest xou per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle de percussió amb moviments coreografiats.
Espectacle itinerant de ballarina de caixa de música sobre piano errant. Espectacle elegant, innovador i bucòlic apte per a tots els públics.
Espectacle steampunk de percussió, dansa, cant, poesia visual i percussió afrollatina. 45 minuts que deixaran a tots els públics sorpresos amb aquest espectacle estàtic i energètic.
Espectacle estàtic de percussió que vol recuperar el carrer com espai de convivència.
Un espectacle jove de dansa-humor, original, ple d'humor per a tots els públics.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in