Cerca projecte
20 Jun

Camions COVID

El virus no ens atura! Com a tothom la covid ens ha agafat per sorpresa. Sabem que no és qüestió de fer-ho tot sinó de fer el que ens agrada, però com fer-ho al carrer?

Et proposem una alternativa per continuar realitzant espectacles al carrer en temps de COVID, complint amb totes les mesures sanitàries.

Gràcies a les nostres plataformes mòbils hem pogut mantenir viva la flama de l’animació al carrer. Cornellà de Llobregat va ser la primera ciutat en realitzar un acte, la Festa Major.

Els nostres camions i xanquers van sortir al carrer per tal d’omplir-los de festa després de mesos de confinament.

Hem realitzat festes majors itinerants, fent que la música i les entitats de la ciutat passessin pels carrer animant a la població a que surtis al balcó a gaudir de la cultura.

Durant la campanya de nadal els nostres actors i actrius vàren donar vida a diferents personatges per tal de promoure i potenciar el consum local i de proximitat.

Els nostres camions han estat escenaris ambulants per a tot tipus d'artistes, oferint un ampli ventall d’activitats culturals acollint a grups musicals, orquestres, animadors, clowns… Fins i tot s’han convertit en els vehicles oficials del Rei Carnestoltes per recórrer els de carrers de la ciutat.

Amb aquesta iniciativa portem la cultura als carrers i a les cases de manera segura, ja que la gent ha pogut gaudir de la festa des del balcó de casa seva.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in