Cerca projecte
21 May

HOLI FESTIVAL

Producció del Holi festival de colors. Un esdeveniment ple de color i diversió per a tota la família, amb música, animació i activitats ideal per a festes majors. Ens encarreguem de tot, dels artistes, la música, la decoració, i com no de la Pols Holi.

L'arribada de la primavera i l’estiu és un esclat de colors i alegria. Quina millor manera de celebrar-ho que amb una festa Holi!

Festes de primavera, festes majors, nits d’estiu… organitzem la festa holi per al teu esdeveniment. Sembla ser que aquesta tradició india s’entà integrant a dins de la programació de les nostres festes més populars. No és d'estranyar, doncs és una festa on es celebra el amor la llibertat i l’alegria, això encaixa perfectament a la nostre cultura.

Produïm integralment el teu Holi Festival o t'assistirem en qualsevol part del procés.

Proporcionem el gulal (bosses de colors) necessari per tal de poder tenir una gran explosió de colors.

Adaptem l’espai amb decoracions que puguin recordar l’origen de la celebració. Olifa, el nostre elefant de grans dimensions no es vol perdre la festa. Sabem que aquest tipus de festes s’animen per a si soles, però per a donar-li un punt més de diversió, us oferim un gran ventall d’animacions itinerant per abans, durant i després de l’explosió de colors.

Necessiteu música? Nosaltres us la posem. Disposem d’un ampli catàleg de grups musicals que s’adapten a tots els públics i estils. Si, tot i així, no és el que busques segur que els nostres dj’s et punxen els millors temes per animar la festa!

DONEM COLOR A LA TEVA FESTA

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in