Peixos

Espectacle visual itinerant amb peixos gegants. Sorprenent show marí amb peixos mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Descripció

El fons marí segueix sent el gran desconegut de tots els ecosistemes del nostre planeta, és per això que te'l portem fins el teu poble o ciutat amb aquests titelles gegants.

Peixos, meduses i taurons mecànics il·luminats i acompanyats per música, aconseguiran transmetre la sensació que estem submergits en el més bell dels oceans.

Més detalls
194

Fitxa tècnica

Durada
75 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
5h
Desmuntatge
4h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Animació de pirates en xanques per a cavalcades i cercaviles. Xanquers i vaixell pirata per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Espectacle visual itinerant amb goril·les gegants. Família de goril·les mecànics per dinamitzar cercaviles, cavalcades i tot tipus d'esdeveniments.
Vaixell per a tot tipus d'animacions itinerants, cercaviles i cavalcades a Barcelona. Barca marinera de decoració per a esdeveniments i festes a tot Espanya.
Espectacle visual que recrea l'Àrtic amb óssos polars gegants mecànics il·luminats. Sorprenent show per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments nadalencs.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in