Al cap i a la fi

Espectacle de circ que ens planteja els equilibris i malabars que cal fer per sobreviure en el món modern. Una original proposta de teatre de carrer.

Descripció

Hipoteques, facturas, impostos, contractes ... El Gran Rufus ens porta un espectacle de circ en què ens planteja els equilibris i malabars que cal fer per sobreviure en el món modern.

Més detalls
006

Fitxa tècnica

Durada
50 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
50 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle còmic d'animació en què un professor de tennis ofereix divertides classes per a tots els públics. Show per amenitzar esdeveniments i festes.
Espectacle que pot ser de sala o de carrer, on tres pallasses surten a prendre la fresca al carrer amb una cadira gegant. Surten a passejar a la fresca creant situacions de riure. Està dins del programa.cat
Espectacle còmic ambientat en els 80, amb música, malabars, equilibris i, sobretot, molt d'humor. Show familiar per a tot tipus d'esdeveniments i festes majors.
En el món del circ res és impossible! Espectacle teatral on els pallassos ens sorprenen amb números participatius de malabars, equilibris i màgia.
Espectacle còmic d'animació amb un super heroi una mica pallasso. Humor absurd i familiar. Circ, aventura i malabars per a esdeveniments infantils i festes.
Espectacle de percussió amb moviments coreografiats.
Espectacle d'animació familiar amb l'home bala. One-man-show amb un acròbata disposat a volar pels aires. Canó, metxa, casc ... i comença el xou!

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in