La 'in' justa

Cercaviles que destaca per la seva bellesa, realisme i la continuada interacció entre figurants i elements.

Descripció

Quan el regnat es troba en perill, el seu Rei, temorós per qual serà el final de la seva filla i les seves terres, decideix buscar un digne successor al tro d'entre els Cavallers del Regne.

Per a decidir qui reuneix les millors qualitats organitza una espectacular Justa, en la qual els cavallers s'han d'enfrontar els uns als altres fins que el Rei prengui una decisió. Però la Princesa Ingrid considerant que el que s'està realitzant és una ‘In’ Justicia, tracta de descoratjar als cavallers amb els seus mordaços comentaris, fins que un d'ells li fa una proposta que sí que sembla resultar-li interessant.

L'espectacle està format per un grup de quatre cavallers medievals i quatre cavalls, aquests, són conduïts mitjançant Segways, ocults sota les teles. Darrere, en una petita torrassa, hi van el rei i la princesa.

Més detalls
337

Fitxa tècnica

Durada
150 min
Necessitats
Acceso a corriente eléctrica
Equip de So
Inclòs
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
180 min
Desmuntatge
2,5h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.
Cercaviles d'animals inflables i personatges que interactuen amb el públic.
Cercaviles colorit i alegre, que impressionarà i divertirà al públic per igual.
Cercaviles diferent, interactiu i colorista, on uns personatges desfilaran amb uns canons de serpentines i seran acompanyats per un carro musical.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in