Xanques

Animacions i performances en xanques amb tota mena de vestuaris. Sorprèn al teu públic amb aquests personatges des de les alçades.

Filtrar per
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Animació de víkings gegants en xanques per dinamitzar festes, esdeveniments i discoteques. Víkings xanquers amb grans destrals i llargues barbes nòrdiques.
Animació de xanquers disfressats per a animació de cerimònies. Espectacle i vestuari de casament d'època en xanques per a sopars, gales i festes retro.
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors
Increïbles i acolorides papallones inflables sobre xanques, amb llum interior i un elegant moviment, ideals per dinamitzar cercaviles, festes i esdeveniments.
Animació d'elegants personatges en xanques, amb bastó i il·luminació led. Espectacle de xanquers per a esdeveniments, festes, cercaviles i discoteques.
Espectacle multidisciplinari de teatre de carrer.  
Espectacle en xanques ambientat al més pur estil carnaval de Brasil. Xanquers ballant a ritme de samba, perfecte per animar qualsevol festa o esdeveniment.
Animació itinerant amb xanques. La temàtica marina serà la protagonista juntament amb el públic.
Espectacle dels Monolos amb micos i domador en xanques. Elegants micos xanquers amb disfresses per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
L'equip de Mario Bros al complet! Animació de xanquers del videojoc. Espectacle en xanques per a cavalcades, cercaviles, festes temàtiques i discoteques.
Animació de "bailaores" flamencs en xanques. Espectacle de xanquers folklòrics per a esdeveniments, fires, festes, cercaviles i discoteques.
Animació del far west amb indis i vaquers en xanques. Xanquers amb disfresses del llunyà oest per a esdeveniments, cercaviles, festes i discoteques a Barcelona.
Animacions i cercaviles en xanques per a tota mena de festes i esdeveniments. Diverteix al teu públic des de lesalçades amb els nostres xanquers mes festers.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in