Estel Fugaç

Estrella fugaç inflable gegant que guia als Reis Mags d'Orient a cada cavalcada. Estrella decorativa per a esdeveniments o element per a carrosses.

Descripció

Majestuosa estrella fugaç inflable amb il·luminació led que farà de guia per a les carrosses dels Reis Mags a les cavalcades.

Aquesta gran estel blanc amb llums de colors serà portada per dos dels millors patges de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient.

Més detalls
096

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Lloguer de cel il·luminat amb tires led per decorar carrers, esdeveniments i festes majors. Decoració per a exterior i interior amb il·luminació led. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Animació de Pare Noel en xanques per a festes de Nadal. Xanquers amb disfresses inflables. Show per cercaviles nadalencs, centres comercials i esdeveniments.
Animació de camell en xanques. Disfressa de camell de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Formació de les 4 estacions, composta per 4 nimfes, 4 tècnics i un regidor. 9 persones. *Els Quads no estan inclosos.
Lloguer d'arcs inflables amb il·luminació de colors. Decoració d'esdeveniments, delimitar espais, o marcar l'entrada de l'acte o cursa popular. No inclou el preu de transport. Preu unitari.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in