Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Cercaviles

Crea un ambient màgic amb els nostres cercaviles plenes de color! Porta la diversió a les teves celebracions amb els nostres espectacles de qualitat. Descobreix la nostra categoria de cercaviles amb les millors opcions de desfilades i animació per a les teves celebracions.Troba l'opció que millor s'adeqüi a la teva festa o esdeveniment!

Filtrar per
4 personatges amb unes papallones de leds, acompanyades d'un carro amb llums i música.
Família Kromacolor és un espectacle que combina xanques i titelles gegants per a crear un cercaviles màgic i ple de color.
Espectacle d'animació en el que uns alienígenes nouvinguts a la terra es passejaran pels teus carrers tractant de comunicar-se amb el públic.
Formació de les 4 estacions, composta per 4 nimfes, 4 tècnics i un regidor. 9 persones. *Els Quads no estan inclosos.
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
3 impactants motos de grans dimensions amb música en directe, ideal per a cercaviles.
2 Libèl·lules a peu, una amb xanques i una aranya lluminoses acompanyades per un carro amb llums i so, donaran vida al teu esdeveniment.
Espectacle itinerant on un gran zeppelin ocupará els carrers del teu poble o ciutat.
Formació d'Estrella fugaç de 5m de llarg, portada per 2 patges, i acompanyada per 3 patges amb estrella. 5 Artistes
Original espectacle de música en directe. Batucada amb músics de ritmes afrollatins, instruments de percussió brasilera i vestuari steampunk.
Espectaculars animals inflables protagonitzaran boniques i elegants coreografies. Guiats pel nostre domador, seran el centre d'atenció de la teva esdeveniment. Formació compuetas per 4 animals inflables, 1 Domador /...
Animació de patge reial portant un estel inflable per dinamitzar cercaviles, cavalcades i carrosses de Reis. Inflables il·luminats per Nadal.
Espectacle itinerant de ballarina de caixa de música sobre piano errant. Espectacle elegant, innovador i bucòlic apte per a tots els públics.
Element de llums LED, amb possibilitat de reproduir imatges, frases o logotips.
Espectacle itinerant ple d'exotisme. Un gran elefant inflable amb patges ens transporten a un món màgic. Elefant gegant amb 2 manipuladors i 1 xanquer. 3 Artistas.
Banda de musica de percussió, batucada per a cercaviles i esdeveniments. Formació musical per a tots els públics i festes. Professional per a públic exigent.
Zebres inflables il·luminades amb llum led, ideal per esdeveniments, cercaviles i animacions. Animal gran i lluminós per a cavalcades i festes temàtiques. Formació de 4 zebres més un tricicle musical amb speaker
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Espectacle d'animació, de grans dimensions. Ideal per a cavalcades i cercaviles.
Animació de camell en xanques. Disfressa de camell de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Teatre de carrer, amb 4 xanquers acompanyats de música.
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Patges amb planetes per dinatmitzar el teu esdeveniment.  4 Artistes
Espectacle visual itinerant amb goril·les gegants. Família de goril·les mecànics per dinamitzar cercaviles, cavalcades i tot tipus d'esdeveniments.
Cercavila de Batucada musical amb leds
Grup musical itinerant amb molt de groove. Improvisen, ballen i versionen cançons famoses. Espectacle de música en viu per a tot tipus d'esdeveniments. Al Programa.cat
Espectacle itinerant de carrer on tres grans titelles de teixits ens mostraran el món desde els seus ulls.
Un titella esquelet de sis metres que animarà a tothom a ballar al ritme de la música. És molt difícil resistir-s'hi!
Espectacle de circ de gran format on diversos artistes realitzen una gala de diferents números per a salvar els temazos musicals. Al programa.cat
Espectacle de percussió amb llums led coreografiat.
Formació composta per un elefant gran, 2 de petits, 4 portadors.
Espectacle d'animació en què uns éssers monocromàtics cobren vida i creen expectació entre el públic amb divertides interaccions. Show per a esdeveniments.
Espectacle multidisciplinari de teatre de carrer.  
Increïbles i acolorides papallones inflables sobre xanques, amb llum interior i un elegant moviment, ideals per dinamitzar cercaviles, festes i esdeveniments.
Espectacle d'animació en què uns personatges modernistes i les seves bicicletes d'època han viatjat en el temps per sorpresa. Animació de carrer.
Cercavila de carters amb cartes gegants il·luminades amb leds.
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Espectacle visual que recrea l'Àrtic amb óssos polars gegants mecànics il·luminats. Sorprenent show per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments nadalencs.
Elefant gegant inflable per a cavalcades, cercaviles i animacions en moviment o estàtiques. Elefant per decorar circs, festes o esdeveniments a Barcelona.
Espectacle visual itinerant amb música i animals de la sabana africana. Elefant i girafa gegants, articulats i mòbils per cercaviles i cavalcades.
Animació itinerant amb xanques. La temàtica marina serà la protagonista juntament amb el públic.
Formació composta per dos xanquers i un tricicle musical guarnit amb temàtica de Nadal amb un arbre i amb un cofre. També hi ha l'opció d'anar amb micròfon per al speaker. 
Espectacle d'animació en què un vaixell i un venedor d'espècies recorren la teva ciutat narrant les seves aventures. Show per a cavalcades i teatre de carrer.
Espectacle de circ amb elements de foc, molt visual i de petit format amb una durada de 30 minuts.
Cercavila on aquests estrafolaris bocamolls exhibeixen un curiós invent perquè nenes, nens i les seves famílies descobreixin un món de fantasia.
Gegants blancs amb llum interior de colors, sorprenen i interactuen amb el públic mitjançant els seus balls i coreografies a esdeveniments, festes i cercaviles.
Espectacle visual itinerant amb animals gegants. Show de formigues i altres grans insectes mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Espectacle itinerant i participatiu amb efectes especials en què uns productors cinematogràfics donen la volta al món amb un estrafolari vehicle.
Koala inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa de koala per decorar, accions de street màrqueting o sorprendre a tothom.
Animació de víkings gegants en xanques per dinamitzar festes, esdeveniments i discoteques. Víkings xanquers amb grans destrals i llargues barbes nòrdiques.
Espectacle visual itinerant amb dracs gegants. Sorprenent espectacle de dracs mòbils transportats per carros per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Cercaviles diferent, interactiu i colorista, on uns personatges desfilaran amb uns canons de serpentines i seran acompanyats per un carro musical.
Cercavila amb música en directe, malabars, percussió i un xanquer. Una proposta de teatre de carrer original per animar tot tipus de festes majors.
Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.
Espectacle d'animació en què hobbits, follets, fades, trolls i éssers màgics medievals acabats de sortir del bosc s'uneixen en un original cercavila.
Espectacle itinerant amb músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i bon humor. Polques, tarantel·la i altres cançons de festa.
Espectacle itinerant de la llegenda de Sant Jordi on petits i grans coneixeran als personatges que potser ja no son ni tan mítics ni tan heroics.
Tricicle amb so manipulat per un speaker per ambientar musicalment el cercavila o esdeveniment. El speaker es disfressa per a l'ocasió
Animacions i cercaviles en xanques per a tota mena de festes i esdeveniments. Diverteix al teu públic des de lesalçades amb els nostres xanquers mes festers.
Gran balena inflable per a esdeveniments itinerants, cavalcades i cercaviles. Balena gegant com a decoració a festes majors, centres comercials o celebracions.
Óssos panda inflables gegants per amenitzar cercaviles i festes. Enorme disfressa d'ós panda per decorar esdeveniments corporatius o sorprendre als més petits.
Pingüí inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i tot tipus d'actes. Disfressa de pingüí per decorar o sorprendre als més petits de la festa.
Cercavila hippy que recorre la teva ciutat recreant els bojos anys 60 i 70. Cavalcada i festa al màxim de flower power, divertida, còmica i molt entretinguda.
Divertit cercavila modernista, una paròdia còmica plena de personatges del segle XIX, indians i veïns de Gaudí. Espectacle itinerant per a esdeveniments.
Animació de pirates en xanques per a cavalcades i cercaviles. Xanquers i vaixell pirata per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Espectacle visual itinerant amb peixos gegants. Sorprenent show marí amb peixos mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Animació de Pare Noel en xanques per a festes de Nadal. Xanquers amb disfresses inflables. Show per cercaviles nadalencs, centres comercials i esdeveniments.
Espectacle itinerant on un mico de peluix gegant serà el protagonista de totes les mirades.
Un carrousel i una instal·lació màgica, plens d'artefactes i éssers d'allò més curiosos i entranyables.
Espectacle itinerant on un pianista toca en directe mentre recorre els carrers de la teva ciutat o poble.
Espectacle itinerant format per un pao reial gegant.
Espectacle de percussió amb moviments coreografiats.
Espectacle itinerant de carrer.
Animació d'escocesos excèntrics amb tambors i gaites per amenitzar tot tipus de cercaviles o teatre de carrer a festes populars i esdeveniments.
Espectacle itinerant musical ideal per a rues de carnavals i festa major.
Riu sense parar amb aquesta divertida obra de teatre de carrer! Uns soldats bàrbars envairan el teu poble amb una gran catapulta medieval i música en directe.
Teatre de carrer a càrrec d'un boig batalló napoleònic que farà riure a tota la família amb la seva música, els seus gags còmics i un canó de confeti.
Animació itinerant o estàtic d'una banda musical que toca cançons versionades i originals.
Cercaviles colorit i alegre, que impressionarà i divertirà al públic per igual.
Cercaviles d'animals inflables i personatges que interactuen amb el públic.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.
Divertit cercavila on una parella de miners repartiran carbó dolç. Espectacle itinerant, ideal per la cavalcada dels Reis Mags.
Espectacle d'animació sobre vehicle sonoritzat. Amb animadors sobre camió i sobre xanques perquè puguin amenitzar a la gent als balcons i finestres.
Simpàtics inflables per a esdeveniments. Ideals per a desfilades i cavalcades nadalenques
Element inflable ideal per a qualsevol rua de carnaval o per fer-la servir de decoració.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in