Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Street màrqueting

Accions, espectacles i altres serveis perquè puguis realitzar una campanya de publicitat per a la teva empresa d'una manera diferent i original.

Filtrar per
Espectacle d'animació en què uns personatges modernistes i les seves bicicletes d'època han viatjat en el temps per sorpresa. Animació de carrer.
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Animació de xanquers disfressats per a animació de cerimònies. Espectacle i vestuari de casament d'època en xanques per a sopars, gales i festes retro.
Espectacle itinerant ple d'exotisme. Un gran elefant inflable amb patges ens transporten a un món màgic. Elefant gegant amb 2 manipuladors i 1 xanquer. 3 Artistas.
Cercavila on uns animals fantàstics adopten forma humana, amb vestidures d'època i bones maneres, per a soprendre a tota la família amb les seves ocurrències.
Grup musical de jazz a l'estil dixieland inspirat en bandes de New Orleans i Chicago. Espectacle de música en viu per a esdeveniments i festes a Barcelona.
Espectacle còmic d'animació en què diversos personatges es casen en una cerimònia molt original al natural. Un casament en pilotes: nus i enamorats.
Pingüí inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i tot tipus d'actes. Disfressa de pingüí per decorar o sorprendre als més petits de la festa.
Zebres inflables il·luminades amb llum led, ideal per esdeveniments, cercaviles i animacions. Animal gran i lluminós per a cavalcades i festes temàtiques. Formació de 4 zebres més un tricicle musical amb speaker
Gran varietat de planetes inflables decoratius de gran dimensió per a decorar la teva festa o esdeveniment. Lloguer de planetes gegants il·luminats. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Espectacle d'animació en què uns éssers monocromàtics cobren vida i creen expectació entre el públic amb divertides interaccions. Show per a esdeveniments.
Espectacle teatral de pantomima dividit en escenes. Mímica per a totes les edats amb aquest xou per a esdeveniments, celebracions i festes.
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Espectacle de dibuixos anamòrfics a terra que mirats des d'un punt de vista aconsegueixen un efecte tridimensional. Sorprenents i ideals per a fer fotos.
Animació de globoflèxia per dinamitzar esdeveniments infantils, cavalcades i cercaviles. Globus i diversió a tot tipus de festes i discoteques a Barcelona.
Presentador - Speaker - Host - Amfitrió - Mestre de cerimònies per animar la teva festa o vetllada. Contracta un animador professional d'esdeveniments.
Gegants blancs amb llum interior de colors, sorprenen i interactuen amb el públic mitjançant els seus balls i coreografies a esdeveniments, festes i cercaviles.
Koala inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa de koala per decorar, accions de street màrqueting o sorprendre a tothom.
Espectacle itinerant amb músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i bon humor. Polques, tarantel·la i altres cançons de festa.
Animació de minions inflables acompanyats d'en Gru. Espectacle amb disfresses d'enormes minnions per a esdeveniments, festes infantils i discoteques.
Óssos panda inflables gegants per amenitzar cercaviles i festes. Enorme disfressa d'ós panda per decorar esdeveniments corporatius o sorprendre als més petits.
Espectacle d'animació sobre vehicle sonoritzat. Amb animadors sobre camió i sobre xanques perquè puguin amenitzar a la gent als balcons i finestres.
Tricicle amb so manipulat per un speaker per ambientar musicalment el cercavila o esdeveniment. El speaker es disfressa per a l'ocasió
Proposta de Light painting per a esdeveniments i empreses.
Formació composta per dos xanquers i un tricicle musical guarnit amb temàtica de Nadal amb un arbre i amb un cofre. També hi ha l'opció d'anar amb micròfon per al speaker. 
Formació composta per un elefant gran, 2 de petits, 4 portadors.
Bicicleta fotogràfica per a tot tipus d'esdeveniments; casaments, festivals, festes de poble...

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in