Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Inflables

Cerca els inflables per a la teva festa. Hi ha de tots tipus i per a totes les edats.

Filtrar per
Tobogan inflable d'aigua per a totes les edats. Un o dos carrils i fins a 175 metres de diversió per gaudir a festes populars estiuenques.
Lloguer del toro mecànic per al teu esdeveniment. L'atracció que mai passa de moda. Ideal per a joves i adults en tot tipus de fires, festes i celebracions.
Lloguer del ruc mecànic per al teu esdeveniment. L'atracció més divertida de tot Catalunya. Ideal per a joves i adults a tot tipus de festes i celebracions.
Lloguer del circuit d'obstacles inflable, apte a partir de 6 anys. Anima festes infantils i deixa que els nens i nenes demostrin la seva agilitat.
Lloguer de tobogan inflable amb forma de drac. A esdeveniments i festes infantils els menuts es divertiran jugant amb aquest original castell inflable.
Lloguer de tobogan inflable, amb una baixada molt divertida i emocionant. Fes que nenes i nens de 4 a 14 anys llisquin per la seva pendent a festes infantils.
Lloguer de castells inflables per a festes infantils; nens i nenes saltaran i jugaran amb els diferents obstacles que es troben al seu interior.
Lloguer de piscina de boles inflable perquè la teva festa infantils sigui divertidíssima. Aptes infants de 2 a 5 anys, ideals per a esdeveniments familiars.
Lloguer d'inflables de recorregut ràpid on cal sortejar diferents obstacles. Anima festes infantils, de 4 a 14 anys; per saltar i jugar sense fi.
Espectacle de carrer estàtic, on aquests animals gegants inflables seran els protagonistes.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in