Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Infantils

Espectacles i activitats dirigides al públic infantil. Et facilitem un gran ventall d'opcions perquè puguis organitzar una festa, diferent, vistosa per als mes petits.

Filtrar per
Espectacle de clown familiar amb una entranyable pallassa que intenta tenir èxit amb els seus trucs de màgia. Show per a esdeveniments infantils i festes.
Espectaculars animals inflables protagonitzaran boniques i elegants coreografies. Guiats pel nostre domador, seran el centre d'atenció de la teva esdeveniment. Formació compuetas per 4 animals inflables, 1 Domador /...
Taller de maquillatge i vestuari per a esdeveniments i festivals infantils. Disfresses i fantasia en aquesta activitat que gaudiran els més petits de la casa.

2D2

Espectacle d'animació en què es barreja comèdia, pallassos i circ contemporani. Show familiar i interactiu per a esdeveniments i festes majors.
Aprèn els trucs del circ! Emocionant taller de monocicles per a principiants. Fes carreres en un circuit inflable i anima el teu esdeveniment amb aquest taller.
Cavallets construïts amb materials reciclats i reaprofitats per a festes infantils i familiars. Es mou mitjançant una bicicleta estàtica i no necessita corrent.
Lloguer de tobogan inflable, amb una baixada molt divertida i emocionant. Fes que nenes i nens de 4 a 14 anys llisquin per la seva pendent a festes infantils.
En el món del circ res és impossible! Espectacle teatral on els pallassos ens sorprenen amb números participatius de malabars, equilibris i màgia.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in