Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Música

Troba el teu espectacle musical per a la teva festa o esdeveniment, i si no trobes el que cerques, comenta'ns. Espectacles musicals itinerants i per a escenari, de petit a gran format.

Filtrar per
Espectacle de percussió amb llums led coreografiat.
Original espectacle de música en directe. Batucada amb músics de ritmes afrollatins, instruments de percussió brasilera i vestuari steampunk.
Descobreix el beatbox, l'art de reproduir tot tipus de música amb les cordes vocals- en aquest xou de circ-fusió divertit, participatiu i trepidant.
Grup musical itinerant amb molt de groove. Improvisen, ballen i versionen cançons famoses. Espectacle de música en viu per a tot tipus d'esdeveniments. Al Programa.cat
Grup musical de jazz a l'estil dixieland inspirat en bandes de New Orleans i Chicago. Espectacle de música en viu per a esdeveniments i festes a Barcelona.
Espectacle d'animació musical per a fires medievals. Show interactiu i dinàmic que farà somriure al teu públic amb música en directe, bromes i humor.
Espectacle amb màgia, clown, i molt ritme! Teatre de carrer itinerant per a esdeveniments escolars, cercaviles i festes majors.
Banda de musica de percussió, batucada per a cercaviles i esdeveniments. Formació musical per a tots els públics i festes. Professional per a públic exigent.
Trio musical de trompetistes per a casaments i celebracions. Espectacle de música en viu per als amants de les trompetes. Ideal per a esdeveniments a Barcelona.
Trio musical de jazz tradicional a l'estil dixieland, amb trompeta, banjo i tuba. Espectacle versàtil de música en viu per a esdeveniments i festes a Barcelona.
Original proposta musical de 3 músics en un espectacle que barreja circ i cabaret amb música en viu. Show per a esdeveniments i festes a Barcelona.
Classe de percussió amb instruments de Brasil. Per a tots els públics i nivells, no calen coneixements previs. Ideal per a team building o taller infantil.
Grup de músics d'animació infantil. Espectacle familiar amb tot tipus de cançons infantils, música en directe, balls i interacció amb el públic.
Cercavila amb música en directe, malabars, percussió i un xanquer. Una proposta de teatre de carrer original per animar tot tipus de festes majors.
Espectacle còmic d'animació per a tota la família. Show d'humor, música en directe, globus gegants i canó de confeti per sorprendre en esdeveniments i festes.
Espectacle itinerant amb músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i bon humor. Polques, tarantel·la i altres cançons de festa.
Espectacle infantil de música i jocs pensat per a nens i nenes de 4 a 10 anys. Cançons en directe per a esdeveniments escolars i festes majors.
Show dinàmic per a esdeveniments: 2 elegants ciclistes condueixen un tàndem que empeny a un pianoman tocant animades melodies per a tots els públics.
Mou el teu cos! Original espectacle interactiu perquè nens i nenes es diverteixin entre inflables i músics en aquesta celebració per a tota la família.
Espectacle itinerant on un pianista toca en directe mentre recorre els carrers de la teva ciutat o poble.
Espectacle de percussió amb moviments coreografiats.
Espectacle itinerant de ballarina de caixa de música sobre piano errant. Espectacle elegant, innovador i bucòlic apte per a tots els públics.
Espectacle itinerant musical ideal per a rues de carnavals i festa major.
Espectacle infantil de titelles a on amb els seus contes i cançons faran viatjar pel món de la imaginació als més petits de la sala, de la plaça o fins i tot de la biblioteca.
Espectacle steampunk de percussió, dansa, cant, poesia visual i percussió afrollatina. 45 minuts que deixaran a tots els públics sorpresos amb aquest espectacle estàtic i energètic.
Espectacle estàtic de percussió que vol recuperar el carrer com espai de convivència.
Animació itinerant o estàtic d'una banda musical que toca cançons versionades i originals.
Grup musical que versiona cançons. Possibilitat de diferents formacions: trio, quartet, quintet i sextet.
Actuació d'un grup musical de més de dues hores, que ens farà reviure tots els clàssics del rock català.
Espectacle musical d'estil funk. Animació itinerant, que es pot fer també en format estàtic, o concert.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in