Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Música

Troba el teu espectacle musical per a la teva festa o esdeveniment, i si no trobes el que cerques, comenta'ns. Espectacles musicals itinerants i per a escenari, de petit a gran format.

Filtrar per
Animació itinerant o estàtic d'una banda musical que toca cançons versionades i originals.
Original espectacle de música en directe. Batucada amb músics de ritmes afrollatins, instruments de percussió brasilera i vestuari steampunk.
Grup musical de jazz a l'estil dixieland inspirat en bandes de New Orleans i Chicago. Espectacle de música en viu per a esdeveniments i festes a Barcelona.
Grup de músics d'animació infantil. Espectacle familiar amb tot tipus de cançons infantils, música en directe, confetti, balls i interacció amb el públic.
Show d'escenari, música bossanova en català.
Grup musical itinerant amb molt de groove. Improvisen, ballen i versionen cançons famoses. Espectacle de música en viu per a tot tipus d'esdeveniments. Al Programa.cat
Espectacle itinerant de ballarina de caixa de música sobre piano errant. Espectacle elegant, innovador i bucòlic apte per a tots els públics.
Espectacle d'animació musical per a fires medievals. Show interactiu i dinàmic que farà somriure al teu públic amb música en directe, bromes i humor.
Espectacle de percussió amb llums led coreografiat.
Animació musical composta per dos animadors més tres músics.
Banda de musica de percussió, batucada per a cercaviles i esdeveniments. Formació musical per a tots els públics i festes. Professional per a públic exigent.
Espectacle steampunk de percussió, dansa, cant, poesia visual i percussió afrollatina. 45 minuts que deixaran a tots els públics sorpresos amb aquest espectacle estàtic i energètic.
Trio musical de trompetistes per a casaments i celebracions. Espectacle de música en viu per als amants de les trompetes. Ideal per a esdeveniments a Barcelona.
Trio musical de jazz tradicional a l'estil dixieland, amb trompeta, banjo i tuba. Espectacle versàtil de música en viu per a esdeveniments i festes a Barcelona.
Descobreix el beatbox, l'art de reproduir tot tipus de música amb les cordes vocals- en aquest xou de circ-fusió divertit, participatiu i trepidant.
Cercavila amb música en directe, malabars, percussió i un xanquer. Una proposta de teatre de carrer original per animar tot tipus de festes majors.
Original proposta musical de 3 músics en un espectacle que barreja circ i cabaret amb música en viu. Show per a esdeveniments i festes a Barcelona.
Espectacle itinerant amb músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i bon humor. Polques, tarantel·la i altres cançons de festa.
Espectacle de percussió amb moviments coreografiats.
Espectacle infantil de música i jocs pensat per a nens i nenes de 4 a 10 anys. Cançons en directe per a esdeveniments escolars i festes majors.
Espectacle amb màgia, clown, i molt ritme! Teatre de carrer itinerant per a esdeveniments escolars, cercaviles i festes majors.
Mou el teu cos! Original espectacle interactiu perquè nens i nenes es diverteixin entre inflables i músics en aquesta celebració per a tota la família.
Espectacle itinerant on un pianista toca en directe mentre recorre els carrers de la teva ciutat o poble.
Espectacle itinerant musical ideal per a rues de carnavals i festa major.
Espectacle estàtic de percussió que vol recuperar el carrer com espai de convivència.
Espectacle musical per ballar i cantar.
Grup musical que versiona cançons. Possibilitat de diferents formacions: trio, quartet, quintet i sextet.
Actuació d'un grup musical de més de dues hores, que ens farà reviure tots els clàssics del rock català.
Espectacle musical d'estil funk. Animació itinerant, que es pot fer també en format estàtic, o concert.
Classe de percussió amb instruments de Brasil. Per a tots els públics i nivells, no calen coneixements previs. Ideal per a team building o taller infantil.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in