Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Teatre

Benvingut a la nostra categoria de Teatre! En aquest apartat us oferim espectacles de teatre per a tota mena de públic: infantil, familiar, juvenil, adult. Comptem amb una àmplia selecció d'espectacles de teatre de diferents gèneres per a ser representats en sales o a l'aire lliure. Cerques un espectacle d'improvisació de contes o d'humor? Estàs en la secció indicada!

Filtrar per
Espectacle que pot ser de sala o de carrer, on tres pallasses surten a prendre la fresca al carrer amb una cadira gegant. Surten a passejar a la fresca creant situacions de riure. Està dins del programa.cat
Espectacle itinerant on un gran zeppelin ocupará els carrers del teu poble o ciutat.
Teatre educatiu on es treballa l'educació per la salut i es pren consciencia mediambiental.
Espectacle de teatre de carrer amb titelles, rialles, gamberrades i ves a saber què més!
Espectacle teatral de clown, amb crítica a la societat actual.
Espectacle d'improvització que té com a objectiu aconseguir que la platea es mori de riure.
Espectacle d'animació amb personatges bufonescos i animats que crearan situacions divertides i curioses que faran riure a tothom.
Espectacle teatral de pantomima dividit en escenes. Mímica per a totes les edats amb aquest xou per a esdeveniments, celebracions i festes.
Espectacle d'animació en què unes curioses plantes adopten forma humana i transformen espais i esdeveniments en una fantasia vegetal. Show per a festes.
Espectacle còmic d'animació en què diversos personatges es casen en una cerimònia molt original al natural. Un casament en pilotes: nus i enamorats.
Espectacle d'animació amb contacontes narrant històries populars. Teatre de carrer i itinerant, show infantil i familiar per a esdeveniments i festes.
Espectacle còmic itinerant, amb accions de participació del públic, música y coreografies.
Un grup de comediants d'època passegen un carro carregat de contes, instruments i llegendes. Històries originals amb humor per a tota la família.
Espectacle familiar de teatre amb contacontes tradicional que narra històries amazic del Magrib. Show infantil per a esdeveniments escolars i festes populars.
Animació d'escocesos excèntrics amb tambors i gaites per amenitzar tot tipus de cercaviles o teatre de carrer a festes populars i esdeveniments.
Espectacle visual que juga i experimenta amb colors, llums, ombres, i sons. Projeccions amb sorra que narra històries per a tota la família.
Espectacle familiar de teatre i contacontes amb pirates, lleons i aventures. Show per a tots els públics per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle d'animació en què hobbits, follets, fades, trolls i éssers màgics medievals acabats de sortir del bosc s'uneixen en un original cercavila.
Riu sense parar amb aquesta divertida obra de teatre de carrer! Uns soldats bàrbars envairan el teu poble amb una gran catapulta medieval i música en directe.
Espectacle teatral d'humor per conèixer la llegenda de Sant Jordi. Et divertiràs amb el gran drac inflable que farà gaudir a tota la família.
Espectacle de màgia amb un mag que entreté a petits i grans amb humor i trucs increïbles. Anima el teu esdeveniment familiar i sorprèn a tothom.
Teatre de carrer a càrrec d'un boig batalló napoleònic que farà riure a tota la família amb la seva música, els seus gags còmics i un canó de confeti.
Espectacle familiar de mim i teatre amb il·lusions òptiques, música, acció i molta imaginació. Show per a esdeveniments escolars i festes majors.
Espectacle còmic d'animació en què unes veïnes excèntriques et convidaran a formar part de la seva comunitat. Obra de teatre d'humor per a tota la família.
Espectacle familiar de teatre que explica la cultura gitana de forma educativa, divertida i estimulant. Show per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle còmic d'animació en què un professor de tennis ofereix divertides classes per a tots els públics. Show per amenitzar esdeveniments i festes.
Espectacle itinerant de la llegenda de Sant Jordi on petits i grans coneixeran als personatges que potser ja no son ni tan mítics ni tan heroics.
Un espectacé d'humor en ple carrer que demostrarà que no tot és tan fàcil com sembla i que el pensament d'un turista és més complex del que sembla.
Un espectacle ple de llum que estimula els sentits i la imaginació
Espectacle burlesc de intervenció i improvització.
Espectacle de màgia amb grans il·lusions i participació del públic. Espectacle de sala.
Dos cuiners ben especials us proposen un menú ple de circ, humor i música italiana. Espectacle de sala o carrer.
Espectacle de primera infància, que treballa amb llenguatges universals com el moviment, jocs de llum, ombra i color, i sons naturals.
Espectacle de titelles amb profunds valors ecològics, pacifistes i espirituals.
Espectacle teatral de pallassos. Humor, amor, sorpresa i estupefacció en un mateix espectacle.
Espectacle de titelles, dirigit als més petits que aborda la qüestió del bullying.
Espectacle teatral i de titelles que barreja nostàlgia i humor fer un homenatge a la vellesa i a l'amistat.
Espectacle teatral d'un conte d'Oscar Wilde que dóna una lliçó d'humanitat, amor i generositat.
Espectacle de titelles que, amb l'assessorament de mestres i pedagogs, vol tractar temes com la tolerància, la immigració i el racisme.
Espectacle de llum representat amb ombres xineses. On aprendre'm a acceptar-nos i valorar-nos tal com som.
Espectacle de sala de format mitjà adreçat a un públic familiar. Recomanat a infants a partir de 5 anys.
Obra teatral familiar que alhora és un musical infantil que conté 6 cançons originals.
Divertida obra familiar basada en contes clàssics amb una producció repleta d'efectes audiovisuals, cançons originals i una espectacular posada en escena.
Espectacle de mitjà format dirigit a públic familiar. Espectacle per a sessions escolars com obertes al públic en general.
Espectacle estàtic de teatre de carrer per públic familiar. Teatre gestual, música en directe, algo de circ i molt d'humor.
Un espectacle teatral, ple de monòlegs científics, dels que fan riure i a més, aprens.
Espectacle infantil en que la Capitana Morgana interactúa participativament amb tot el pùblic amb jocs, humor i balls. La diversió està assegurada.
Cercavila on uns animals fantàstics adopten forma humana, amb vestidures d'època i bones maneres, per a soprendre a tota la família amb les seves ocurrències.
PREMI DE LA CRITICA 2019: Millor espectacle familiar. Espectacle només disponible en Català.
Teatre per a nens a partir de 4 anys. Inclou música en directe. Premi FETEN 2021 a la millor direcció. Premi FETEN 2021 a la millor interpretació coral.
Espectacle on es genera un debat entre els nostres científics i el públic, divulgant així coneixement científic, alhora que es genera molt humor.
Espectacle de clown i educatiu, de temàtica científica. Nens i nenes es converteixen en autèntics investigadors, alhora que aprenen contingut científic.
Una rondalla mallorquina adaptada per ésser representada en teatre de titelles.  
Espectacle de mitjà format dirigit a públic de 2 a 5 anys. Espectacle d’interès tan en sessions escolars com obertes al públic en general.
Un espectacle jove de dansa-humor, original, ple d'humor per a tots els públics.
Espectacle de carrer estàtic, on aquests animals gegants inflables seran els protagonistes.
Espectacle d'animació en el que uns alienígenes nouvinguts a la terra es passejaran pels teus carrers tractant de comunicar-se amb el públic.
Espectacle itinerant i de participació amb el públic.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in