Música Itinerant

Filtrar per
Banda de musica de percussió, batucada per a cercaviles i esdeveniments. Formació musical per a tots els públics i festes. Professional per a públic exigent.
Espectacle de percussió amb moviments coreografiats.
Espectacle de percussió amb llums led coreografiat.
Espectacle itinerant on un pianista toca en directe mentre recorre els carrers de la teva ciutat o poble.
Cercavila amb música en directe, malabars, percussió i un xanquer. Una proposta de teatre de carrer original per animar tot tipus de festes majors.
Espectacle itinerant de ballarina de caixa de música sobre piano errant. Espectacle elegant, innovador i bucòlic apte per a tots els públics.
Espectacle itinerant musical ideal per a rues de carnavals i festa major.
Espectacle d'animació musical per a fires medievals. Show interactiu i dinàmic que farà somriure al teu públic amb música en directe, bromes i humor.
Original espectacle de música en directe. Batucada amb músics de ritmes afrollatins, instruments de percussió brasilera i vestuari steampunk.
Espectacle itinerant amb músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i bon humor. Polques, tarantel·la i altres cançons de festa.
Show dinàmic per a esdeveniments: 2 elegants ciclistes condueixen un tàndem que empeny a un pianoman tocant animades melodies per a tots els públics.
Grup musical itinerant amb molt de groove. Improvisen, ballen i versionen cançons famoses. Espectacle de música en viu per a tot tipus d'esdeveniments. Al Programa.cat
Animació d'escocesos excèntrics amb tambors i gaites per amenitzar tot tipus de cercaviles o teatre de carrer a festes populars i esdeveniments.
Animació itinerant o estàtic d'una banda musical que toca cançons versionades i originals.
Espectacle musical d'estil funk. Animació itinerant, que es pot fer també en format estàtic, o concert.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in