Cerca projecte
09 mar

Carnestoltes a Cornellà 2021

Tradicionalment el Carnestoltes ha estat sempre una festa de llibertat, però aquest any ha estat l'excepció a causa de la pandèmia mundial. Des d’Artistalia hem volgut capgirar el carnaval. No hem pogut realitzar actes populars al carrer vàm voler fer-l'ho arribar a les cases. Els nostres vídeos penjats a les xarxes socials de la ciutat ha permès que els cornellanencs estiguesin informats de les consignes dels emissaris, veiessin el Arribo de sa majestat a la ciutat i, fins i tot, han pogut seguir el judici on és acusat per la Vella Quaresma. Però no ens hem quedat aquí, gràcies a les nostres plataformes mòbils hem pogut omplir de festa i sàtira els carrers de la ciutat. El Carnestoltes sempre ha realitzat una sàtira del que ha succeït durant l’any, així doncs, ell i la seva comitiva han estat representant amb humor i respecte aquells 3 mesos que vam estar confinats, on es va esgotar el paper de WC dels comerços, es va acabar la farina per fer pa i dolços i es va posar de moda fer exercici des de casa. Sabíem que la gent no ens podia seguir pels carrers, que hi havia gent que a causa de la situació es trobaven confinats y no poden sortir. Volíem...
15 ene

Campament Mag Maginet 2021

La màgia comença amb l'inesperat! Portem més de 15 anys col·laborant a nivell artístic, tècnic o logístic per a dur a terme el campament del personatge més màgic i esperat de Cornellà de Llobregat, el Mag Maginet! Hem creat un recorregut màgic on tots els nens de la ciutat, de qualsevol edat, devien seguir el camí per a arribar a l'Haima del Mag Maginet, trobant-se pel camí tot de personatges enfeinats amb tasques com: controlar les estrelles per a marcar el camí als Reis, repartir els objectes màgics, llegir cartes o fins i tot preparar regals. Hem adaptat l'espai de la Fira de Cornellà amb decoració aèria per a aconseguir una transformació de l'espai. Vem dissenyar la il·luminació i la posada en escena, respectant les mesures covid-19 i el distanciament requerit, encara així vem acomseguir fer de l'espai més màgic de tots un magnífic jardí per al Mag Maginet. Us convidem a veure el vídeo i recordar aquell moment, perquè els millors records neixen de les millors experiències.
17 jun

Nit de llums

Hem convertit l'avinguda Salvador Allende en un racó de la ciutat on la llum ha estat la protagonista. Els visitants han passejat acompanyats de fades de llums, s’han fet fotos amb els nostres marcs leds per immortalitzar el moment i, al mateix temps, gaudien de les nostres altres instal·lacions creades per a aquesta edició. Aquest any hem volgut fer volar la nostre imaginació amb un “Túnel de GLOBUS”, i els “FILS d'HISTÒRIA” que han omplert de llum i color la façana de la residència Teresa Duran. Però no ens hem quedat aquí, dues instal·lacions d’art modular de gran format, “HEXX ØNE” i “CIRCLED”, han permès als visitants interactuar amb la llum i la música gràcies als sensors de moviment. Un dels plats forts de la nit ha estat “MUSIC”, un espectacle que va fer un breu recorregut de la història de la música acompanyat de projeccions làser i mappings projectats a la Torre de la Miranda, conjuntament amb la presència d’un músic que tocava una arpa làser. Hores de recerca, creació, coordinació, contractació i muntatge han servit per donar llum a l'últim acte de la Festa Major 2019. El resultat d’enguany ha estat un espai inclusiu on el públic s'emocionava i...
07 nov

Festival pallassos 2018

La nostra empenta i il·lusió ha permés poder realitzar la producció d’un festival amb més de 70 espectacles, compresos en una setmana, en diferents espais de la ciutat: teatres, carpa de circ, mercats, escoles bressols, escoles d’educació primària, residències de gent gran. Sense deixar d’esmentar els espectacles itinerants que omplien de riures els carrers de la ciutat ni aquells espectacles que es feien en diverses places de la ciutat. Un dels nostres objectius ha estat donar un tracte personal i transparent. Hem fet que l’estada de les 60 companyies nacionals i internacionals que han participat en aquesta edició hagi estat el més acollidor posible. No sols hem gestionat la contractació dels seus espectacles sinó que també els hem proporcionat els viatges, allotjaments, i inclús els runners necessaris que els acompanyaven als diferents espais d’actuació. Un cop més, la professionalitat del nostre equip que ha permès realitzar les regidories dels diferents espais escènics atenent i donant resposta a les necessitats tècniques que sorgien. Al mateix temps que gestionavem i coordinavem a altres professionals del sector: tècnics, taquillers, acomodadors, caps...
15 feb

Carnestoltes Folch i Torres

Malgrat la covid, aquesta escola ha volgut continuar amb la tradició i ha confiat en nosaltres per a poder celebrar aquesta festa popular.

Un carnaval on ens hem reinventat perquè cap nen es quedés sense veure als emissaris i al Rei Carnestoltes. Hem realitzat una sèrie de vídeos per a reproduir a les aules.

09 mar

Carnestoltes a Cornellà 2021

Aquest any hem seguit treballant amb la intenció de poder arrelar la tradició popular del carnestoltes a Cornellà de Llobregat.

Volem que els vilatans esperin el arribo, la rua i el judici del Rei Carnestoltes i que, poc a poc, es vagi instaurant com una festa cada any més desitjada, popular i participativa.

05 ene

Patges Reials a Gavà

Degut a les mesures de seguretat de la Covid, a Gavà, com en moltes altres poblacions, han hagut de modificar el seu tradicional Poblat Àrab per una activitat molt diferent.

Uns patges reials es van passejar per tota la ciutat amb bústies per a aconseguir que cap nen es quedés sense lliurar la seva carta. Una vegada més han confiat en nosaltres per a dur-ho a terme.

18 ene

Campaments Reials 2021

De tothom és sabut que la nit més màgica i esperada de l’any és la Nit de Reis. Enguany han estat ben diferents.

La Covid ha fet que canviessin les cavalcades per a Campaments reials, i nosaltres hem transmès la màgia d’aquesta nit en diferents poblacions.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in