Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Familiars

Activitats i espectacles enfocats per a realitzar un esdeveniment familiar. Consulta totes les diferents opcions que t'oferim des d'Artistalia perquè la teva festa o esdeveniment, sigui un èxit per a grans i petits.

Filtrar per
Espectacle itinerant, que vol ajudar a la sensibilització del mediambient.
Un titella esquelet de sis metres que animarà a tothom a ballar al ritme de la música. És molt difícil resistir-s'hi!
Espectacle itinerant format per un pao reial gegant.
Banda de musica de percussió, batucada per a cercaviles i esdeveniments. Formació musical per a tots els públics i festes. Professional per a públic exigent.
Espectacle itinerant on un mico de peluix gegant serà el protagonista de totes les mirades.
Espectacle itinerant on un pianista toca en directe mentre recorre els carrers de la teva ciutat o poble.
Grup musical itinerant amb molt de groove. Improvisen, ballen i versionen cançons famoses. Espectacle de música en viu per a tot tipus d'esdeveniments. Al Programa.cat
Espectacle d'animació en el que uns alienígenes nouvinguts a la terra es passejaran pels teus carrers tractant de comunicar-se amb el públic.
Espectacle itinerant de carrer on tres grans titelles de teixits ens mostraran el món desde els seus ulls.
Espectacle de percussió amb moviments coreografiats.
Espectacle d'animació sobre vehicle sonoritzat. Amb animadors sobre camió i sobre xanques perquè puguin amenitzar a la gent als balcons i finestres.
Espectacle de percussió amb llums led coreografiat.
Espectacle itinerant on un gran zeppelin ocupará els carrers del teu poble o ciutat.
Espectacle visual que recrea l'Àrtic amb óssos polars gegants mecànics il·luminats. Sorprenent show per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments nadalencs.
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Espectacle visual itinerant amb goril·les gegants. Família de goril·les mecànics per dinamitzar cercaviles, cavalcades i tot tipus d'esdeveniments.
Espectacle d'animació en què uns personatges modernistes i les seves bicicletes d'època han viatjat en el temps per sorpresa. Animació de carrer.
Família Kromacolor és un espectacle que combina xanques i titelles gegants per a crear un cercaviles màgic i ple de color.
Espectacle d'animació en què uns éssers monocromàtics cobren vida i creen expectació entre el públic amb divertides interaccions. Show per a esdeveniments.
Espectacle itinerant de ballarina de caixa de música sobre piano errant. Espectacle elegant, innovador i bucòlic apte per a tots els públics.
Cercavila on aquests estrafolaris bocamolls exhibeixen un curiós invent perquè nenes, nens i les seves famílies descobreixin un món de fantasia.
Animació itinerant amb xanques. La temàtica marina serà la protagonista juntament amb el públic.
Espectacle d'animació en què hobbits, follets, fades, trolls i éssers màgics medievals acabats de sortir del bosc s'uneixen en un original cercavila.
Espectacle visual itinerant amb música i animals de la sabana africana. Elefant i girafa gegants, articulats i mòbils per cercaviles i cavalcades.
Espectacle visual itinerant amb animals gegants. Show de formigues i altres grans insectes mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Espectacle itinerant i participatiu amb efectes especials en què uns productors cinematogràfics donen la volta al món amb un estrafolari vehicle.
Riu sense parar amb aquesta divertida obra de teatre de carrer! Uns soldats bàrbars envairan el teu poble amb una gran catapulta medieval i música en directe.
Espectacle visual itinerant amb dracs gegants. Sorprenent espectacle de dracs mòbils transportats per carros per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Cercavila amb música en directe, malabars, percussió i un xanquer. Una proposta de teatre de carrer original per animar tot tipus de festes majors.
Espectacle itinerant amb músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i bon humor. Polques, tarantel·la i altres cançons de festa.
Cercavila hippy que recorre la teva ciutat recreant els bojos anys 60 i 70. Cavalcada i festa al màxim de flower power, divertida, còmica i molt entretinguda.
Divertit cercavila modernista, una paròdia còmica plena de personatges del segle XIX, indians i veïns de Gaudí. Espectacle itinerant per a esdeveniments.
Espectacle visual itinerant amb peixos gegants. Sorprenent show marí amb peixos mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Espectacle que pot ser de sala o de carrer, on tres pallasses surten a prendre la fresca al carrer amb una cadira gegant. Surten a passejar a la fresca creant situacions de riure. Està dins del programa.cat
Animació d'escocesos excèntrics amb tambors i gaites per amenitzar tot tipus de cercaviles o teatre de carrer a festes populars i esdeveniments.
Espectacle itinerant i de participació amb el públic.
Espectacle còmic itinerant, amb accions de participació del públic, música y coreografies.
Espectacle còmic d'animació en què diversos personatges es casen en una cerimònia molt original al natural. Un casament en pilotes: nus i enamorats.
Grup musical de jazz a l'estil dixieland inspirat en bandes de New Orleans i Chicago. Espectacle de música en viu per a esdeveniments i festes a Barcelona.
Espectacle d'animació amb personatges bufonescos i animats que crearan situacions divertides i curioses que faran riure a tothom.
Espectacle d'animació de personatges vinguts d'un país hivernal que ens faran oblidar el fred amb els seus moviments i les seves exuberants vestimentes.
Espectacle d'animació en què unes curioses plantes adopten forma humana i transformen espais i esdeveniments en una fantasia vegetal. Show per a festes.
Cercavila on uns animals fantàstics adopten forma humana, amb vestidures d'època i bones maneres, per a soprendre a tota la família amb les seves ocurrències.
Espectacle burlesc de intervenció i improvització.
Espectacle itinerant musical ideal per a rues de carnavals i festa major.
Espectacle de dansa i performance amb elements lumínics. Un xou ideal per sorprendre a festes nocturnes i gales amb la tecnologia led al ritme de la música.
Espectacle visual que juga i experimenta amb colors, llums, ombres, i sons. Projeccions amb sorra que narra històries per a tota la família.
Descobreix el beatbox, l'art de reproduir tot tipus de música amb les cordes vocals- en aquest xou de circ-fusió divertit, participatiu i trepidant.
Espectacle d'animació familiar amb Betu el pallasso. Humor per entretenir a nens i adults amb un xou ideal per a esdeveniments escolars i festes majors.
Espectacle d'humor amb participació del públic.
Espectacle còmic d'animació amb un super heroi una mica pallasso. Humor absurd i familiar. Circ, aventura i malabars per a esdeveniments infantils i festes.
Gaudeix d'aquest espectacle medieval que combina acrobàcies, foc, pirotècnia, i teatre.
Espectacle medieval que combina acrobàcies, foc i pirotècnia amb enigmàtics personatges teatrals que interactuen amb el públic per passar una bona estona.
Espectacle d'animació amb contacontes narrant històries populars. Teatre de carrer i itinerant, show infantil i familiar per a esdeveniments i festes.
Espectacle tipus cabaret en el que una troupe de tres personatges desenvoluparan diferents disciplines de circ: humor, acrobàcia i malabars.
Teatre educatiu on es treballa l'educació per la salut i es pren consciencia mediambiental.
Espectacle i performance d'un fakir, amb foc, perforacions i trucs que posen a prova la resistència de cos i ment. Show per a esdeveniments i festes.
Espectacle de circ i humor per a tots els públics amb un cotxe icònic, el Seat 600, i un divertit showman. Teatre de carrer per a esdeveniments i festes majors.
Grup de músics d'animació infantil. Espectacle familiar amb tot tipus de cançons infantils, música en directe, confetti, balls i interacció amb el públic.
Espectacle familiar de teatre amb contacontes tradicional que narra històries amazic del Magrib. Show infantil per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle d'animació amb artefactes amb rodes, monocicles, i bicicletes. Show per ser representat de dia i de nit, al carrer, sala, o teatre.
Espectacle d'animació familiar amb l'home bala. One-man-show amb un acròbata disposat a volar pels aires. Canó, metxa, casc ... i comença el xou!
Un grup de comediants d'època passegen un carro carregat de contes, instruments i llegendes. Històries originals amb humor per a tota la família.
Espectacle de màgia amb un mag que entreté a petits i grans amb humor i trucs increïbles. Anima el teu esdeveniment familiar i sorprèn a tothom.

2D2

Espectacle d'animació en què es barreja comèdia, pallassos i circ contemporani. Show familiar i interactiu per a esdeveniments i festes majors.
Espectacle de circ que ens planteja els equilibris i malabars que cal fer per sobreviure en el món modern. Una original proposta de teatre de carrer.
Espectacle d'animació familiar amb teatre, dansa i titelles. Petits i grans disfrutaran amb aquest xou per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle familiar de mim i teatre amb il·lusions òptiques, música, acció i molta imaginació. Show per a esdeveniments escolars i festes majors.
Espectacle teatral d'humor per conèixer la llegenda de Sant Jordi. Et divertiràs amb el gran drac inflable que farà gaudir a tota la família.
Espectacle de varietats, circ, música, burlesque i excentricitat, adaptable a diferents espais escènics.
Espectacle familiar de teatre i contacontes amb pirates, lleons i aventures. Show per a tots els públics per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle d'animació en què un artista excèntric crea una dimensió paral·lela on tot és possible. Show infantil i familiar per a esdeveniments i festes.
Espectacle familiar per a nens de 0 a 3 anys amb un pallasso que omplirà la teva festa de cançons, màgia, titelles i bombolles. Animació infantil a Barcelona.
Espectacle de clown familiar amb una entranyable pallassa que intenta tenir èxit amb els seus trucs de màgia. Show per a esdeveniments infantils i festes.
Espectacle familiar d'humor amb 2 personatges amb vestuari rosa i escenografia rosa que et sorprenen amb els seus trucs. Teatre de carrer per a festes majors.
Dos cuiners ben especials us proposen un menú ple de circ, humor i música italiana. Espectacle de sala o carrer.
Mou el teu cos! Original espectacle interactiu perquè nens i nenes es diverteixin entre inflables i músics en aquesta celebració per a tota la família.
Espectacle familiar de teatre que explica la cultura gitana de forma educativa, divertida i estimulant. Show per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle còmic d'animació en què un professor de tennis ofereix divertides classes per a tots els públics. Show per amenitzar esdeveniments i festes.
Espectacle de circ amb malabars, màgia, monocicles i equilibris impossibles. Animació familiar d'humor i acció per a festes majors i esdeveniments infantils.
Espectacle còmic ambientat en els 80, amb música, malabars, equilibris i, sobretot, molt d'humor. Show familiar per a tot tipus d'esdeveniments i festes majors.
En el món del circ res és impossible! Espectacle teatral on els pallassos ens sorprenen amb números participatius de malabars, equilibris i màgia.
Espectacle de pallassos pensat per a un públic familiar, participatiu, amb trucs i entremaliadures constants. Ideal per a esdeveniments escolars i festes majors.
Espectacle de circ amb elements de foc, molt visual i de petit format amb una durada de 30 minuts.
Espectacle còmic de circ rural trash. Descarat, brut i honest. Equilibris i clown per sorprendre a festes i esdeveniments.
Espectacle de circ de gran format on diversos artistes realitzen una gala de diferents números per a salvar els temazos musicals. Al programa.cat
Un espectacé d'humor en ple carrer que demostrarà que no tot és tan fàcil com sembla i que el pensament d'un turista és més complex del que sembla.
Espectacle de màgia amb grans il·lusions i participació del públic. Espectacle de sala.
Espectacle de màgia per a totes les edats. Anima el teu esdeveniment i sorprèn als assistents a la teva festa amb els trucs d'aquest divertit i esbojarrat mag.
Espectacular espectacle visual de malabars de llum, foc, i pirotècnia per a esdeveniments nocturns amb coreografia, equilibris i un marcat accent teatral.
Espectacular show de dansa amb malabars amb foc. Diferents formacions de ballarines per crear coreografies úniques en esdeveniments nocturns, festes o gales.
Espectacle teatral de pantomima dividit en escenes. Mímica per a totes les edats amb aquest xou per a esdeveniments, celebracions i festes.
Un espectacle ple de llum que estimula els sentits i la imaginació
Espectacle de clown que combina els malabars amb jocs de participació. El seu format el permet adaptar-se a qualsevol espai ja sigui en teatres, biblioteques, escoles o carrer.
Espectacle de primera infància, que treballa amb llenguatges universals com el moviment, jocs de llum, ombra i color, i sons naturals.
Espectacle de duo acrobàtic amb números de Mà a mà, verticals, manipulació de mocadors, tango, teatre i humor.
Espectacle itinerant infantil amb un tricicle ple de màgia, malabars i música swing. Show amb una pallassa que farà les delícies de tota la família. 
Espectacle còmic d'animació en què unes veïnes excèntriques et convidaran a formar part de la seva comunitat. Obra de teatre d'humor per a tota la família.
Espectacle teatral on dues dames serán les protagonistes de fer-nos riure desde l'inici final al final.
Espectacle d'humor i tècniques de circ, ambientats en temàtica medieval on els personatges fan gaudir al públic. 
Trio musical de jazz tradicional a l'estil dixieland, amb trompeta, banjo i tuba. Espectacle versàtil de música en viu per a esdeveniments i festes a Barcelona.
Espectacle de dibuixos anamòrfics a terra que mirats des d'un punt de vista aconsegueixen un efecte tridimensional. Sorprenents i ideals per a fer fotos.
Espectacle teatral i de circ, que convina grans acrobàcies amb un sidecar. 
Espectacle teatral d'un conte d'Oscar Wilde que dóna una lliçó d'humanitat, amor i generositat.
Espectacle itinerant de carrer.
La màgia arriba al carer amb aquest espectacle protagonitzat per dues magues. Els seus números de màgia deixarant bocabadat als públic asistent, tingui l'edat que tingui.
Espectacle de clown de carrer i de sala. Sense paraules. Accessible per a públic de totes les edats.
Proposta d’oci familiar, un slot gegant per a tota la familia.
Espectacle steampunk de percussió, dansa, cant, poesia visual i percussió afrollatina. 45 minuts que deixaran a tots els públics sorpresos amb aquest espectacle estàtic i energètic.
Animació itinerant o estàtic d'una banda musical que toca cançons versionades i originals.
Espectacle familiar on el personatge recrea l'arribada a meta de la volta a Espanya, el Giro y el Tour de Francia. Espectacle còmic sobre rodes per a festes del pedal, curses, rutes verdes o trobades sobre rodes.
Cercaviles diferent, interactiu i colorista, on uns personatges desfilaran amb uns canons de serpentines i seran acompanyats per un carro musical.
Cercaviles colorit i alegre, que impressionarà i divertirà al públic per igual.
Cercaviles d'animals inflables i personatges que interactuen amb el públic.
Espectacle de llum representat amb ombres xineses. On aprendre'm a acceptar-nos i valorar-nos tal com som.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.
Obra teatral familiar que alhora és un musical infantil que conté 6 cançons originals.
Divertida obra familiar basada en contes clàssics amb una producció repleta d'efectes audiovisuals, cançons originals i una espectacular posada en escena.
Espectacle de mitjà format dirigit a públic familiar. Espectacle per a sessions escolars com obertes al públic en general.
Espectacle estàtic de teatre de carrer per públic familiar. Teatre gestual, música en directe, algo de circ i molt d'humor.
Divertit cercavila on una parella de miners repartiran carbó dolç. Espectacle itinerant, ideal per la cavalcada dels Reis Mags.
Espectacle d'improvització que té com a objectiu aconseguir que la platea es mori de riure.
Espectacle infantil en que la Capitana Morgana interactúa participativament amb tot el pùblic amb jocs, humor i balls. La diversió està assegurada.
Espectacle de carrer estàtic, on aquests animals gegants inflables seran els protagonistes.
PREMI DE LA CRITICA 2019: Millor espectacle familiar. Espectacle només disponible en Català.
Teatre per a nens a partir de 4 anys. Inclou música en directe. Premi FETEN 2021 a la millor direcció. Premi FETEN 2021 a la millor interpretació coral.
Espectacle musical d'estil funk. Animació itinerant, que es pot fer també en format estàtic, o concert.
Formació composta per un elefant gran, 2 de petits, 4 portadors.
Photocall d'uns 2,10m d'alçada i 3m de llarg amb aires tropicals.
Decoració, entreteniment i espectacles de foc formen part de la millor festa Hawaiana que puguis imaginar.
3 impactants motos de grans dimensions amb música en directe, ideal per a cercaviles.
Teatre de carrer, amb 4 xanquers acompanyats de música.
Espectacle d'animació, de grans dimensions. Ideal per a cavalcades i cercaviles.
Teatre- Clown sense paraules, basat en l'humor, el joc i la improvisació constant de l'espectador.
Espectacle multidisciplinari de teatre de carrer.  
Un espectacle jove de dansa-humor, original, ple d'humor per a tots els públics.
Espectacle musical per ballar i cantar.

Pop

Espectacular pop gegant inflable, perfecte per a decoracions.
Bicicleta fotogràfica per a tot tipus d'esdeveniments; casaments, festivals, festes de poble...
Espectacle teatral de clown, amb crítica a la societat actual.
Element de llums LED, amb possibilitat de reproduir imatges, frases o logotips.
Bateria visual interactiva que permet generar tot tipus de sons i animacions visuals simultàniament.
Malabars, acrobàcies, equilibris, clown, aeris i música en directe, tot això i més ambientat en un bar dels anys 50.
Espectacle ple de malabars, acrobàcies, equilibris, clown, màgia i trucs sense complexos.
Espectacle inclusiu per a persones amb poca o nul·la audició. Es barregen gèneres com el clown, la màgia, el teatre de gest i el teatre d'objectes.
Espectacle de clown visual, per a tots els públics.
Batucada familiar amb un repertori de més de 40 cançons actuals conegudes.
Simpàtics inflables per a esdeveniments. Ideals per a desfilades i cavalcades nadalenques
Element inflable ideal per a qualsevol rua de carnaval o per fer-la servir de decoració.
Cercavila de carters amb cartes gegants il·luminades amb leds.
Un espectacle de carrer itinerant per a tots els públics.
Espectacle de teatre de carrer amb titelles, rialles, gamberrades i ves a saber què més!
Grup Vocal de Barcelona que canta Nadales de totes les èpoques i estils, amb unes veus amb molta personalitat.
Cercavila de Batucada musical amb leds
Espectacle de pallasos dirigit a tota la familia.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in