Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Decoracions

Decoracions de tota mena per a ambientar la teva festa. Decorem tant espais tancats com l'aire lliure amb el nostre ampli ventall de possibilitats.

Filtrar per
Lloguer de columnes d'aire blanques. Tenim un total de 8 columnes de 3m d'alçada i il·luminades interiorment amb llum RGB. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
4 Esferes inflables transparents de 3m de diàmetre. Poden estar en un espai estàtic o en moviment tirats per uns quads.
Disposem de 2 cercles amb teles de colors que es poden distribuir en l'espai formant una carpa abarcant uns 30 m quadrats. D'altre banda tenim més de 150 m de roba translúcida de colors dividides en tires de 5 m i 10...
Decoració lumínica formada per fanalets de diferents diàmetres i tires de led de diferents longituds que s'adapten a tota mena d'espais i esdeveniments creant una zona màgica i d'il·lusió.  
Lloguer de columnes d'aire de colors. Tenim un total de 8 columnes de 3m d'alçada i il·luminades interiorment amb llum RGB. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Arbre mecànic gegant per a tot tipus d'esdeveniments. Arbre mòbil il·luminat per decorar festivals de música, festes temàtiques i tot tipus de celebracions.
Decora i deixa anar globus d'heli en festes, sopars, cap d'any, casaments, i esdeveniments corporatius. Decoracions amb globus d'heli gegants.
Lloga la teva pròpia carpa inflable amb llum per a tot tipus d'esdeveniments i festes de nit. Ideal com a punt d'informació o per dur a terme actuacions.
Lloguer de cel il·luminat amb tires led per decorar carrers, esdeveniments i festes majors. Decoració per a exterior i interior amb il·luminació led. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Lloguer d'arcs inflables amb il·luminació de colors. Decoració d'esdeveniments, delimitar espais, o marcar l'entrada de l'acte o cursa popular. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Espectacular pluja de globus per a festes i esdeveniments. Més de 600 globus seran els responsables d'emfatitzar el moment àlgid de la teva celebració.
Lloga la teva pròpia carpa per a tot tipus d'esdeveniments amb aquesta original cúpula geodèsica de 15 metres de diàmetre. Festes majors, concerts i festivals.
Canó de confeti per a festes. Pluja de confeti de colors per sorprendre als teus convidats amb aquest espectacle visual i decoratiu per al teu esdeveniment.
Lloguer de marc de fotos gegant per selfies. Sorprèn amb aquest marc de llum utilitzant-lo com a photocall lluminós per a esdeveniments i festes a Barcelona. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Estrella fugaç inflable gegant que guia als Reis Mags d'Orient a cada cavalcada. Estrella decorativa per a esdeveniments o element per a carrosses.
Estrelles inflables per decoracions d'espais oberts i tancats. Diferents mides i colors per vestir tot tipus d'esdeveniments i festes. No inclou el preu de transport i muntatge. Preu unitari.
Gran varietat de planetes inflables decoratius de gran dimensió per a decorar la teva festa o esdeveniment. Lloguer de planetes gegants il·luminats. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Producció de campaments orientals per a preparar l'arribada de Ses Magestats els Reis Mags.
Espectacle de dibuixos anamòrfics a terra que mirats des d'un punt de vista aconsegueixen un efecte tridimensional. Sorprenents i ideals per a fer fotos.
Elefant gegant inflable per a cavalcades, cercaviles i animacions en moviment o estàtiques. Elefant per decorar circs, festes o esdeveniments a Barcelona.
Mànega d'aire de color intercanviable i customitzable, ideal per crear un punt d'atenció a la teva festa o esdeveniment que, a més, pot ser estàtica o mòbil.
Photocall inflable il·luminat d'uns 2.50m d'alçada i 4m de llarg amb uns colors de leds per amenitzar tot tipus d'esdeveniment.
Espectacle visual i escultura cinètica en moviment amb peixos biomecànics. Gran element de decoració marina per a tot tipus d'esdeveniments.
Lloguer de gespa inflable gegant per decorar. Flors inflables com a decoració d'escenaris i esdeveniments, ideal per a escenografies i espectacles.
Regals de colors i llum per decoracions. Sets de 10 regals per decorar amb regals il·luminats teu esdeveniment nadalenc.
Engranatges decoratius per a esdeveniments temàtics, decoracions de Nadal, campaments orientals...
Carpa hiflable per a qualsevol esdeveniment. De 4m x 4m i fàcil muntatge.
Decoració aèria per a qualsevol tipus d'esdeveniment amb fils blancs que amb les seves formes i la projecció de la llum negra, omplen tots els espais artísticament.
Formació de les 4 estacions, composta per 4 nimfes, 4 tècnics i un regidor. 9 persones. *Els Quads no estan inclosos.
Gran balena inflable per a esdeveniments itinerants, cavalcades i cercaviles. Balena gegant com a decoració a festes majors, centres comercials o celebracions.
Disposem de 12 cortines led, de 6 m d'ample per 3 d'alçada, de les que podràs programar la seva intensitat de llum creant l'ambient que desitgis. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Cabina inflable de 2,5 m de diàmetre amb llum interior perquè et serveixi tant de dia com de nit.
Decora el teu acte amb aquests 4 arbres blancs de 2m d'alçada de tronc rígid del qual surten branques flexibles. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Zebres inflables d'uns 3 m d'alçada il·luminades amb llum al seu interior perquè es vegin tant de dia com de nit. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Disposem d'un total de 8 cavalls de 3 m d'alçada il·luminats per llums leds RGB. Es poden posar en una estructura, en un escenari, o en qualsevol ubicació valorant les necessitats tècniques per a garantir la seva...
10 Papallones inflables de 2 m il·luminades en el seu interior, poden anar com a decoració aèria o bé al damunt d'un escenari depenent de les necessitats i sempre que es pugui assegurar la seva estabilitat. No inclou...
Photocall d'uns 2,10m d'alçada i 3m de llarg amb aires tropicals.
Decoració, entreteniment i espectacles de foc formen part de la millor festa Hawaiana que puguis imaginar.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in