Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Decoracions

Decoracions de tota mena per a ambientar la teva festa. Decorem tant espais tancats com l'aire lliure amb el nostre ampli ventall de possibilitats.

Filtrar per
4 Esferes inflables transparents de 3m de diàmetre. Poden estar en un espai estàtic o en moviment tirats per uns quads.

Pop

Espectacular pop gegant inflable, perfecte per a decoracions.
Decoració aèria per a qualsevol tipus d'esdeveniment amb fils blancs que amb les seves formes i la projecció de la llum negra, omplen tots els espais artísticament.
Lloguer de columnes d'aire de colors. Tenim un total de 8 columnes de 3m d'alçada i il·luminades interiorment amb llum RGB. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Tenim un total de 8 columnes de 3m d'alçada i il·luminades interiorment amb llum RGB. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Engranatges decoratius per a esdeveniments temàtics, decoracions de Nadal, campaments orientals...
Lloguer de gespa inflable gegant per decorar. Flors inflables com a decoració d'escenaris i esdeveniments, ideal per a escenografies i espectacles.
Lloga la teva pròpia carpa inflable amb llum per a tot tipus d'esdeveniments i festes de nit. Ideal com a punt d'informació o per dur a terme actuacions.
Decoració lumínica formada per fanalets de diferents diàmetres i tires de led de diferents longituds que s'adapten a tota mena d'espais i esdeveniments creant una zona màgica i d'il·lusió.  
Lloguer de cel il·luminat amb tires led per decorar carrers, esdeveniments i festes majors. Decoració per a exterior i interior amb il·luminació led. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Espai amb decoració de carbó ambientat en una mina, ideal per a campament reals.
Lloguer d'arcs inflables amb il·luminació de colors. Decoració d'esdeveniments, delimitar espais, o marcar l'entrada de l'acte o cursa popular. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Canó de confeti per a festes. Pluja de confeti de colors per sorprendre als teus convidats amb aquest espectacle visual i decoratiu per al teu esdeveniment.
Gran varietat de planetes inflables decoratius de gran dimensió per a decorar la teva festa o esdeveniment. Lloguer de planetes gegants il·luminats. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Decora i deixa anar globus d'heli en festes, sopars, cap d'any, casaments, i esdeveniments corporatius. Decoracions amb globus d'heli gegants.
Lloguer de marc de fotos gegant per selfies. Sorprèn amb aquest marc de llum utilitzant-lo com a photocall lluminós per a esdeveniments i festes a Barcelona. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Estrelles inflables per decoracions d'espais oberts i tancats. Diferents mides i colors per vestir tot tipus d'esdeveniments i festes. No inclou el preu de transport i muntatge. Preu unitari.
Disposem de 2 cercles amb teles de colors que es poden distribuir en l'espai formant una carpa abarcant uns 30 m quadrats. D'altre banda tenim més de 150 m de roba translúcida de colors dividides en tires de 5 m i 10...
Espectacular pluja de globus per a festes i esdeveniments. Més de 600 globus seran els responsables d'emfatitzar el moment àlgid de la teva celebració.
Decoració, entreteniment i espectacles de foc formen part de la millor festa Hawaiana que puguis imaginar.
Disposem de 12 cortines led, de 6 m d'ample per 3 d'alçada, de les que podràs programar la seva intensitat de llum creant l'ambient que desitgis. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Producció de campaments orientals per a preparar l'arribada de Ses Magestats els Reis Mags.
Estrella fugaç inflable gegant que guia als Reis Mags d'Orient a cada cavalcada. Estrella decorativa per a esdeveniments o element per a carrosses.
Espectacle de dibuixos anamòrfics a terra que mirats des d'un punt de vista aconsegueixen un efecte tridimensional. Sorprenents i ideals per a fer fotos.
Mapping personalitzat per a esdeveniments.
Regals de colors i llum per decoracions. Sets de 10 regals per decorar amb regals il·luminats teu esdeveniment nadalenc.
Elefant gegant inflable per a cavalcades, cercaviles i animacions en moviment o estàtiques. Elefant per decorar circs, festes o esdeveniments a Barcelona.
Mànega d'aire de color intercanviable i customitzable, ideal per crear un punt d'atenció a la teva festa o esdeveniment que, a més, pot ser estàtica o mòbil.
Photocall inflable il·luminat d'uns 2.50m d'alçada i 4m de llarg amb uns colors de leds per amenitzar tot tipus d'esdeveniment.
Photocall d'uns 2,10m d'alçada i 3m de llarg amb aires tropicals.
Arbre mecànic gegant per a tot tipus d'esdeveniments. Arbre mòbil il·luminat per decorar festivals de música, festes temàtiques i tot tipus de celebracions.
Carpa hiflable per a qualsevol esdeveniment. De 4m x 4m i fàcil muntatge.
Formació de les 4 estacions, composta per 4 nimfes, 4 tècnics i un regidor. 9 persones. *Els Quads no estan inclosos.
Gran balena inflable per a esdeveniments itinerants, cavalcades i cercaviles. Balena gegant com a decoració a festes majors, centres comercials o celebracions.
Lloga la teva pròpia carpa per a tot tipus d'esdeveniments amb aquesta original cúpula geodèsica de 15 metres de diàmetre. Festes majors, concerts i festivals.
Cabina inflable de 2,5 m de diàmetre amb llum interior perquè et serveixi tant de dia com de nit.
Decora el teu acte amb aquests 4 arbres blancs de 2m d'alçada de tronc rígid del qual surten branques flexibles. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Decora el teu acte amb aquests 10 tendalls de 2x5 m
Zebres inflables d'uns 3 m d'alçada il·luminades amb llum al seu interior perquè es vegin tant de dia com de nit. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Disposem d'un total de 8 cavalls de 3 m d'alçada il·luminats per llums leds RGB. Es poden posar en una estructura, en un escenari, o en qualsevol ubicació valorant les necessitats tècniques per a garantir la seva...
10 Papallones inflables de 2 m il·luminades en el seu interior, poden anar com a decoració aèria o bé al damunt d'un escenari depenent de les necessitats i sempre que es pugui assegurar la seva estabilitat. No inclou...
Espectacle visual i escultura cinètica en moviment amb peixos biomecànics. Gran element de decoració marina per a tot tipus d'esdeveniments.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in