Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Decoracions

Decoracions de tota mena per a ambientar la teva festa. Decorem tant espais tancats com l'aire lliure amb el nostre ampli ventall de possibilitats.

Filtrar per
Lloguer de columnes d'aire de colors per decorar esdeveniments, festes, escenaris, sales i carrers. Decoració i escenografia.
Arbre mecànic gegant per a tot tipus d'esdeveniments. Arbre mòbil il·luminat per decorar festivals de música, festes temàtiques i tot tipus de celebracions.
Decora i deixa anar globus d'heli en festes, sopars, cap d'any, casaments, i esdeveniments corporatius. Decoracions amb globus d'heli gegants.
Lloga la teva pròpia carpa inflable amb llum per a tot tipus d'esdeveniments i festes de nit. Ideal com a punt d'informació o per dur a terme actuacions.
Lloguer de cel il·luminat amb tires led per decorar carrers, esdeveniments i festes majors. Decoració per a exterior i interior amb il·luminació led.
Lloguer d'arcs inflables amb il·luminació de colors. Decoració d'esdeveniments, delimitar espais, o marcar l'entrada de l'acte o cursa popular.
Espectacular pluja de globus per a festes i esdeveniments. Més de 600 globus seran els responsables d'emfatitzar el moment àlgid de la teva celebració.
Família Kromacolor és un espectacle que combina xanques i titelles gegants per a crear un cercaviles màgic i ple de color.
Lloga la teva pròpia carpa per a tot tipus d'esdeveniments amb aquesta original cúpula geodèsica de 15 metres de diàmetre. Festes majors, concerts i festivals.
Canó de confeti per a festes. Pluja de confeti de colors per sorprendre als teus convidats amb aquest espectacle visual i decoratiu per al teu esdeveniment.
Lloguer de marc de fotos gegant per selfies. Sorprèn amb aquest marc de llum utilitzant-lo com a photocall lluminós per a esdeveniments i festes a Barcelona.
Estrella fugaç inflable gegant que guia als Reis Mags d'Orient a cada cavalcada. Estrella decorativa per a esdeveniments o element per a carrosses.
Estrelles inflables per decoracions d'espais oberts i tancats. Diferents mides i colors per vestir tot tipus d'esdeveniments i festes.
Gran varietat de planetes inflables decoratius de gran dimensió per a decorar la teva festa o esdeveniment. Lloguer de planetes gegants il·luminats.
Producció de campaments orientals per a preparar l'arribada de Ses Magestats els Reis Mags.
Espectacle de dibuixos anamòrfics a terra que mirats des d'un punt de vista aconsegueixen un efecte tridimensional. Sorprenents i ideals per a fer fotos.
Elefant gegant inflable per a cavalcades, cercaviles i animacions en moviment o estàtiques. Elefant per decorar circs, festes o esdeveniments a Barcelona.
Mànega d'aire de color intercanviable i customitzable, ideal per crear un punt d'atenció a la teva festa o esdeveniment que, a més, pot ser estàtica o mòbil.
Photocall inflable il·luminat d'uns 2.50m d'alçada i 4m de llarg amb uns colors de leds per amenitzar tot tipus d'esdeveniment.
Espectacle visual i escultura cinètica en moviment amb peixos biomecànics. Gran element de decoració marina per a tot tipus d'esdeveniments.
Espectacle de varietats, circ, música, burlesque i excentricitat, adaptable a diferents espais escènics.
Lloguer de gespa inflable gegant per decorar. Flors inflables com a decoració d'escenaris i esdeveniments, ideal per a escenografies i espectacles.
Regals de colors i llum per decoracions. Sets de 10 regals per decorar amb regals il·luminats teu esdeveniment nadalenc.
Engranatges decoratius per a esdeveniments temàtics, decoracions de Nadal, campaments orientals...
Carpa hiflable per a qualsevol esdeveniment. De 4m x 4m i fàcil muntatge.
Decoració aèria per a qualsevol tipus d'esdeveniment amb fils blancs que amb les seves formes i la projecció de la llum negra, omplen tots els espais artísticament.
Esferes inflables amb les quatre estacions per a donar una màgia especial a qualsevol cercavila o esdeveniment.
Gran balena inflable per a esdeveniments itinerants, cavalcades i cercaviles. Balena gegant com a decoració a festes majors, centres comercials o celebracions.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in