Filtrar per
Filtrar per
Durada
-

Casaments

Et facilitem idees i serveis per a les teves noces, perquè sigui original, diferent i cridanera. Espectacles, animacions i decoracions que no deixaran a cap convidat indiferent

Filtrar per
Contracta un artista caricaturista per a la teva festa. Obsequia els convidats a l'esdeveniment amb caricatures gracioses, divertides i en color.
Lloguer d'arcs inflables amb il·luminació de colors. Decoració d'esdeveniments, delimitar espais, o marcar l'entrada de l'acte o cursa popular. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Animació de xanquers disfressats per a animació de cerimònies. Espectacle i vestuari de casament d'època en xanques per a sopars, gales i festes retro.
Espectacle còmic d'animació en què diversos personatges es casen en una cerimònia molt original al natural. Un casament en pilotes: nus i enamorats.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Canó de confeti per a festes. Pluja de confeti de colors per sorprendre als teus convidats amb aquest espectacle visual i decoratiu per al teu esdeveniment.
Lloga un divertit fotomaton ple de disfresses. Ideal per a esdeveniments, festes i sopars d'empresa a Barcelona.
Espectacle de malabars led. Show amb opció de visualitzar imatges o logotips gràcies a malabaristes amb tecnologia led per a festes i esdeveniments corporatius.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in