Llança il·lusions

Cercaviles diferent, interactiu i colorista, on uns personatges desfilaran amb uns canons de serpentines i seran acompanyats per un carro musical.

Descripció

En un món on tot es va tornant gris i els somriures són cada vegada més escasses, la missió del Gran Ilu i els seus companys els Siones és clara, són portadors d'una màgia especial i van carregats de fantasia.

Amb el seu colorit xou i els seus provocadors corrents d'aire, creen una impressionant pluja de serpentines sobre els assistents a la desfilada, acompanyada per un canó d'aire del qual està dotat el carro motoritzat.

I a tan màgica atmosfera no podia faltar un acompanyament musical. D'això s'encarregarà un carro musical dotat d'un potent equip de so.

Més detalls
335

Fitxa tècnica

Equip de So
Inclòs
Durada
150 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.
Cercaviles d'animals inflables i personatges que interactuen amb el públic.
Cercaviles que destaca per la seva bellesa, realisme i la continuada interacció entre figurants i elements.
Cercaviles colorit i alegre, que impressionarà i divertirà al públic per igual.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in