Space

Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.

Descripció

Aquest espectacle està integrat per quatre elements aeris dotats de llum interior: el Planeta Terra (lloc d'origen dels exploradors), les naus Orió i Discovery, i el Planeta Mart (destí final de l'expedició).

Quatre figurants caracteritzats com a astronautes exploradors, seran els encarregats de portar dues “boles de llum solar”, que llançaran al públic perquè els ajudin a transportar-les al llarg del recorregut, i dos desinfectadors seràn els encarregats d'eliminar els possibles microorganismes alliberats per les boles solars.

El vehicle d'exploració terrestre està dotat d'un potent equip de so capaç d'embolicar els 70 metres que ocuparà l'espectacle aconseguint sumergir al públic assistent en una nova dimensió espacial.

Més detalls
341

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.
Cercaviles d'animals inflables i personatges que interactuen amb el públic.
Cercaviles que destaca per la seva bellesa, realisme i la continuada interacció entre figurants i elements.
Cercaviles colorit i alegre, que impressionarà i divertirà al públic per igual.
Cercaviles diferent, interactiu i colorista, on uns personatges desfilaran amb uns canons de serpentines i seran acompanyats per un carro musical.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in