Patge Estrella

Animació de patge reial portant un estel inflable per dinamitzar cercaviles, cavalcades i carrosses de Reis. Inflables il·luminats per Nadal.
Descripció

Des d'Orient vénen caminant els nostres Patges Reials, acompanyant a Ses Majestats els Reis d'Orient per guiar-los en la nit més màgica de l'any.

Disponibles en diversos colors i mides, aquestes estrelles amb llum pròpia també són ideals per donar un toc especial a la teva festa o cercavila.

Més detalls
183

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Animació de soldats orientals. Actors amb disfressa de soldat oriental per cavalcades, cercaviles, esdeveniments, festes temàtiques i discoteques.
Animació de camell en xanques. Disfressa de camell de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Esferes inflables amb les quatre estacions per a donar una màgia especial a qualsevol cercavila o esdeveniment.
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Sorprèn amb aquests elegants titelles gegants de flamencs inflables per desfilar a cercaviles, esdeveniments i festes a discoteques, il·luminats amb llums Led.
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in