Comitiva Reial

Animació de camell en xanques. Disfressa de camell de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.

Descripció
Després de travessar les grans planes del desert, aquest adorable camell arriba al teu poble o ciutat muntat per un genet oriental sobre xanques i acompanyat pel seu patge. La veritable màgia d'Orient al teu cercavila o cavalcada.
Més detalls
033

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Cercavila on uns animals fantàstics adopten forma humana, amb vestidures d'època i bones maneres, per a soprendre a tota la família amb les seves ocurrències.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Animació de patge reial portant un estel inflable per dinamitzar cercaviles, cavalcades i carrosses de Reis. Inflables il·luminats per Nadal.
Animació de Pare Noel en xanques per a festes de Nadal. Xanquers amb disfresses inflables. Show per cercaviles nadalencs, centres comercials i esdeveniments.
Patges amb planetes per dinatmitzar el teu esdeveniment.  4 Artistes
Formació d'Estrella fugaç de 5m de llarg, portada per 2 patges, i acompanyada per 3 patges amb estrella. 5 Artistes

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in