Carpa inflable blanca

Lloga la teva pròpia carpa inflable amb llum per a tot tipus d'esdeveniments i festes de nit. Ideal com a punt d'informació o per dur a terme actuacions.

Descripció

Elegant carpa inflable per a tot tipus d'esdeveniments, per muntar un estand diferent o per incloure activitats en el seu interior, com ara tallers, concerts de petit format o actuacions de DJ 's i fins i tot recollida de les cartes de ses Magestats els Reis d'Orient.

Més detalls
043

Fitxa tècnica

Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
30 min
Desmuntatge
Hinchable
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Lloguer de gespa inflable gegant per decorar. Flors inflables com a decoració d'escenaris i esdeveniments, ideal per a escenografies i espectacles.
Photocall inflable il·luminat d'uns 2.50m d'alçada i 4m de llarg amb uns colors de leds per amenitzar tot tipus d'esdeveniment.
Canó de confeti per a festes. Pluja de confeti de colors per sorprendre als teus convidats amb aquest espectacle visual i decoratiu per al teu esdeveniment.
Lloga la teva pròpia carpa per a tot tipus d'esdeveniments amb aquesta original cúpula geodèsica de 15 metres de diàmetre. Festes majors, concerts i festivals.
Gran balena inflable per a esdeveniments itinerants, cavalcades i cercaviles. Balena gegant com a decoració a festes majors, centres comercials o celebracions.
Lloguer de columnes d'aire de colors. Tenim un total de 8 columnes de 3m d'alçada i il·luminades interiorment amb llum RGB. No inclou el preu de transport. Preu unitari.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in