Photocall inflable il·luminat

Photocall inflable il·luminat d'uns 2.50m d'alçada i 4m de llarg amb uns colors de leds per amenitzar tot tipus d'esdeveniment.

Descripció

Organitzes una festa, un casament, una convenció, una fira... Posa un photocall al teu esdeveniment i aconsegueix que tothom s'emporti un record ben lluminós.

Element decoratiu que permet tant crear un espai de trobada per a fer-se fotos, com ser un element separador d'ambients.

Si vols sorprendre els assistents pose'l a l'entrada i dóna un toc de misteri, així amagues el que es trobaran al darrere.

Més detalls
199

Fitxa tècnica

Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacular pluja de globus per a festes i esdeveniments. Més de 600 globus seran els responsables d'emfatitzar el moment àlgid de la teva celebració.
Lloga la teva pròpia carpa inflable amb llum per a tot tipus d'esdeveniments i festes de nit. Ideal com a punt d'informació o per dur a terme actuacions.
Lloguer de cel il·luminat amb tires led per decorar carrers, esdeveniments i festes majors. Decoració per a exterior i interior amb il·luminació led. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Lloguer d'arcs inflables amb il·luminació de colors. Decoració d'esdeveniments, delimitar espais, o marcar l'entrada de l'acte o cursa popular. No inclou el preu de transport. Preu unitari.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in