Elefant Inflable

Elefant gegant inflable per a cavalcades, cercaviles i animacions en moviment o estàtiques. Elefant per decorar circs, festes o esdeveniments a Barcelona.

Descripció

A aquest "petitó" li encanta posar formant part de decoracions o sortir a passejar per festes i cercaviles.

Compta amb el nostre elefant inflable de 4 m per 6 m per dur allà on vulguis tota la imponent elegància d'un dels mamífers més grans del món.

Més detalls
089

Fitxa tècnica

Presa de corrent
220v 2000W
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Engranatges decoratius per a esdeveniments temàtics, decoracions de Nadal, campaments orientals...
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Gran balena inflable per a esdeveniments itinerants, cavalcades i cercaviles. Balena gegant com a decoració a festes majors, centres comercials o celebracions.
Lloguer d'arcs inflables amb il·luminació de colors. Decoració d'esdeveniments, delimitar espais, o marcar l'entrada de l'acte o cursa popular. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in