Fils d'història

Decoració aèria per a qualsevol tipus d'esdeveniment amb fils blancs que amb les seves formes i la projecció de la llum negra, omplen tots els espais artísticament.

Descripció

Aquesta instal·lació permet crear dos ambients. El primer, diürn, ens permet resseguir la seva trayectoria cercant formes. Però quan realment pren vida és a la nit doncs amb llum negre els seus fils prenen llum creant un espai  màgic i de color.

Instal·lació amb una àmplia possibilitat creativa ja que ens permet tant vestir façanes com realitzar espais escenogràfics màgics, pot ambientar una nit de llums, com crear ambients per a un campament oriental, decoració nadalenca o festa nocturna.

Més detalls
323

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Regals de colors i llum per decoracions. Sets de 10 regals per decorar amb regals il·luminats teu esdeveniment nadalenc.
Engranatges decoratius per a esdeveniments temàtics, decoracions de Nadal, campaments orientals...
Lloguer de gespa inflable gegant per decorar. Flors inflables com a decoració d'escenaris i esdeveniments, ideal per a escenografies i espectacles.
Elefant gegant inflable per a cavalcades, cercaviles i animacions en moviment o estàtiques. Elefant per decorar circs, festes o esdeveniments a Barcelona.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in