Dixieland

Grup musical de jazz a l'estil dixieland inspirat en bandes de New Orleans i Chicago. Espectacle de música en viu per a esdeveniments i festes a Barcelona.

Descripció

El "dixieland" és un estil musical englobat dins de l'ampli espectre del jazz, molt popular durant la primera meitat del segle XX.

Aquesta formació està composta per experimentats músics, és tan versàtil que pot actuar tant en escenari com a peu de carrer, en estàtic o en moviment, amb o sense amplificar. Una gran varietat de formats perquè tothom pugui gaudir d'aquest estil històric.

Més detalls
068

Fitxa tècnica

Parking vehicle
Si
Durada
90 min
Camerino
Si amb aigua
Públic
Adultos
Preparació/Muntatge:
45 min
Desmuntatge
Hinchable
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle de percussió amb llums led coreografiat.
Banda de musica de percussió, batucada per a cercaviles i esdeveniments. Formació musical per a tots els públics i festes. Professional per a públic exigent.
Original espectacle de música en directe. Batucada amb músics de ritmes afrollatins, instruments de percussió brasilera i vestuari steampunk.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in