ZeBrass Marching Band

Grup musical itinerant amb molt de groove. Improvisen, ballen i versionen cançons famoses. Espectacle de música en viu per a tot tipus d'esdeveniments. Al Programa.cat

Descripció

Banda inspirada en el format de banda de carrer de New Orleans, on les "marching bands" i la música acompanyen a la gent a tots els actes festius de la ciutat. Dónant un caràcter festiu a la seva música omplen cercaviles, correbars i tot tipus de celebracions i formats.

El seu repertori té quatre línies diferents: adaptació de cançons tradicionals, composicions pròpies, temes de música jamaicana i repertori de jazz tradicional de New Orleans.

Més detalls
261

Fitxa tècnica

Durada
55 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Espectacle de percussió amb llums led coreografiat.
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Original espectacle de música en directe. Batucada amb músics de ritmes afrollatins, instruments de percussió brasilera i vestuari steampunk.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in