Bottys inflables

Lloguer de castells inflables per a festes infantils; nens i nenes saltaran i jugaran amb els diferents obstacles que es troben al seu interior.

Descripció
Estructures inflables de diferents temàtiques i amb diferents obstacles perquè els més petits saltin, rodin o xoquin contra ells.
Més detalls
028

Fitxa tècnica

Durada
180 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Infantil
Preparació/Muntatge:
45 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Lloguer del ruc mecànic per al teu esdeveniment. L'atracció més divertida de tot Catalunya. Ideal per a joves i adults a tot tipus de festes i celebracions.
Lloguer del toro mecànic per al teu esdeveniment. L'atracció que mai passa de moda. Ideal per a joves i adults en tot tipus de fires, festes i celebracions.
Lloguer d'inflables de recorregut ràpid on cal sortejar diferents obstacles. Anima festes infantils, de 4 a 14 anys; per saltar i jugar sense fi.
Tobogan inflable d'aigua per a totes les edats. Un o dos carrils i fins a 175 metres de diversió per gaudir a festes populars estiuenques.
Lloguer de tobogan inflable, amb una baixada molt divertida i emocionant. Fes que nenes i nens de 4 a 14 anys llisquin per la seva pendent a festes infantils.
Atracció inflable que consisteix en una gran carrera d'obstacles per trams.
Lloguer de tobogan inflable amb forma de drac. A esdeveniments i festes infantils els menuts es divertiran jugant amb aquest original castell inflable.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in