El Drac

Lloguer de tobogan inflable amb forma de drac. A esdeveniments i festes infantils els menuts es divertiran jugant amb aquest original castell inflable.

Descripció
Espectacular drac inflable directament arribat d'un llunyà món de mites i fantasies perquè nens i nenes saltin i es diverteixin sense parar.
Més detalls
083

Fitxa tècnica

Durada
120 min
Presa de corrent
220v 5000W
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Etiquetes

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle infantil de Sant Jordi. Teatre de carrer per a escoles i festes populars. La història compta amb drac, donzella i cavaller.
Lloguer de tobogan inflable, amb una baixada molt divertida i emocionant. Fes que nenes i nens de 4 a 14 anys llisquin per la seva pendent a festes infantils.
Lloguer de castells inflables per a festes infantils; nens i nenes saltaran i jugaran amb els diferents obstacles que es troben al seu interior.
Animació de drac inflable. Disfressa de drac de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, teatre, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Un grup de comediants d'època passegen un carro carregat de contes, instruments i llegendes. Històries originals amb humor per a tota la família.
Espectacle teatral d'humor per conèixer la llegenda de Sant Jordi. Et divertiràs amb el gran drac inflable que farà les delícies de tota la família.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in