El Drac

Lloguer de tobogan inflable amb forma de drac. A esdeveniments i festes infantils els menuts es divertiran jugant amb aquest original castell inflable.

Descripció

Espectacular drac inflable directament arribat d'un llunyà món de mites i fantasies perquè nens i nenes saltin i es diverteixin sense parar.

13m x 3,2m x4m

Més detalls
083

Fitxa tècnica

Durada
120 min
Presa de corrent
220v 5000W
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Etiquetes

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant de la llegenda de Sant Jordi on petits i grans coneixeran als personatges que potser ja no son ni tan mítics ni tan heroics.
Lloguer de tobogan inflable, amb una baixada molt divertida i emocionant. Fes que nenes i nens de 4 a 14 anys llisquin per la seva pendent a festes infantils.
Lloguer de castells inflables per a festes infantils; nens i nenes saltaran i jugaran amb els diferents obstacles que es troben al seu interior.
Animació de drac inflable. Disfressa de drac de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, teatre, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Un grup de comediants d'època passegen un carro carregat de contes, instruments i llegendes. Històries originals amb humor per a tota la família.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in