Fingerlight

Espectacular espectacle visual de malabars de llum, foc, i pirotècnia per a esdeveniments nocturns amb coreografia, equilibris i un marcat accent teatral.
Descripció

En un món de relativa foscor, uns divertits personatges han fet una troballa d'allò més interessant, han descobert la llum. Si aquest món sense llum ja era entretingut ara, amb aquest descobriment, és trepidant.

Un espectacle nocturn amb malabars de llum pròpia, foc i efectes pirotècnics, format per quatre personatges, amb coreografies, equilibris, i un marcat accent teatral.

Més detalls
104

Fitxa tècnica

Durada
45 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle de malabars led. Show amb opció de visualitzar imatges o logotips gràcies a malabaristes amb tecnologia led per a festes i esdeveniments corporatius.
Espectacle còmic d'animació amb un super heroi una mica pallasso. Humor absurd i familiar. Circ, aventura i malabars per a esdeveniments infantils i festes.
Gaudeix d'aquest espectacle medieval que combina acrobàcies, foc, pirotècnia, i teatre.
Descobreix el beatbox, l'art de reproduir tot tipus de música amb les cordes vocals- en aquest xou de circ-fusió divertit, participatiu i trepidant.
Espectacle tipus cabaret en el que una troupe de tres personatges desenvoluparan diferents disciplines de circ: humor, acrobàcia i malabars.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in