Carioques amb leds programables

Espectacle de malabars led. Show amb opció de visualitzar imatges o logotips gràcies a malabaristes amb tecnologia led per a festes i esdeveniments corporatius.

Descripció
Enlluerna al teu públic amb aquest xou amb carioques programables. Espectacle de malabars lluminosos amb l'opció de visualitzar qualsevol tipus d'imatge personalitzada o logotip empresarial gràcies a la tecnologia led.
Més detalls
037

Fitxa tècnica

Durada
5 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
30 min
Desmuntatge
Color
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacular espectacle visual de malabars de llum, foc, i pirotècnia per a esdeveniments nocturns amb coreografia, equilibris i un marcat accent teatral.
Lloguer de marc de fotos gegant per selfies. Sorprèn amb aquest marc de llum utilitzant-lo com a photocall lluminós per a esdeveniments i festes a Barcelona. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Lloguer de cel il·luminat amb tires led per decorar carrers, esdeveniments i festes majors. Decoració per a exterior i interior amb il·luminació led. No inclou el preu de transport. Preu unitari.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in