Ricky, el professor de tennis

Espectacle còmic d'animació en què un professor de tennis ofereix divertides classes per a tots els públics. Show per amenitzar esdeveniments i festes.
Descripció

Ricky és un professor de tennis molt particular, que ofereix classes magistrals allà on va.

Utilitzarà el seu gran sentit de l'humor i diferents tècniques de circ com, els malabars i equilibris sobre corró i cadires, per captar l'atenció del públic.

Més detalls
216

Fitxa tècnica

Durada
55 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle que pot ser de sala o de carrer, on tres pallasses surten a prendre la fresca al carrer amb una cadira gegant. Surten a passejar a la fresca creant situacions de riure. Està dins del programa.cat
Espectacle còmic ambientat en els 80, amb música, malabars, equilibris i, sobretot, molt d'humor. Show familiar per a tot tipus d'esdeveniments i festes majors.
Espectacle còmic d'animació amb un super heroi una mica pallasso. Humor absurd i familiar. Circ, aventura i malabars per a esdeveniments infantils i festes.
Espectacle de percussió amb moviments coreografiats.
Descobreix el beatbox, l'art de reproduir tot tipus de música amb les cordes vocals- en aquest xou de circ-fusió divertit, participatiu i trepidant.
Espectacle de circ que ens planteja els equilibris i malabars que cal fer per sobreviure en el món modern. Una original proposta de teatre de carrer.

Espectacle d'animació en què es barreja comèdia, pallassos i circ contemporani. Show familiar i interactiu per a esdeveniments i festes majors.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in