A la fresca

Espectacle que pot ser de sala o de carrer, on tres pallasses surten a prendre la fresca al carrer amb una cadira gegant. Surten a passejar a la fresca creant situacions de riure. Està dins del programa.cat

Descripció

Tres pallasses que, a la Fresca, que passejant busquen els veïns i les veïnes per passar una tarda de pallassades plegats entorn d’una cadira gegant. Aquesta és de les típiques d’envelat, de tisora, de fusta, gegant.
Una cadira que traslladen tancada i que, de tant en tant, aconsegueixen obrir i a la qual, un cop oberta, s’enfilen i a on s’asseuen i des d’on deixen passar el temps...

Un espectacle inspirat en la tradició entranyable i quotidiana de les àvies que a les nits d’estiu sortien a prendre la fresca i comentaven les anècdotes de la jornada.

Més detalls
223

Fitxa tècnica

Durada
50 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle familiar de teatre i contacontes amb pirates, lleons i aventures. Show per a tots els públics per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle familiar de teatre que explica la cultura gitana de forma educativa, divertida i estimulant. Show per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle còmic d'animació en què un professor de tennis ofereix divertides classes per a tots els públics. Show per amenitzar esdeveniments i festes.
Teatre educatiu on es treballa l'educació per la salut i es pren consciencia mediambiental.
Espectacle teatral d'humor per conèixer la llegenda de Sant Jordi. Et divertiràs amb el gran drac inflable que farà gaudir a tota la família.
Espectacle de màgia amb un mag que entreté a petits i grans amb humor i trucs increïbles. Anima el teu esdeveniment familiar i sorprèn a tothom.
Espectacle de circ i humor per a tots els públics amb un cotxe icònic, el Seat 600, i un divertit showman. Teatre de carrer per a esdeveniments i festes majors.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in