Piano i Ballarina

Espectacle itinerant de ballarina de caixa de música sobre piano errant. Espectacle elegant, innovador i bucòlic apte per a tots els públics.

Descripció

Un piano de cua blanc manipulat per un pianista amb estètica manyaga del segle XVIII conduirà al ritme de la música sobre rodes motoritzades, a una ballarina com una caixa de música.
Aquesta ballarina gira i gira dansant al dolç ritme de la melodia. Aquest espectacle itinerant delecta a grans i petits per la seva elegància i innovació.
Es tracta d'una actuació itinerant única amb l'únic objectiu de deixar un record romàntic en tots i cadascun dels cors.
Guanyador de nombrosos premis, inclòs el primer lloc en el carnestoltes de Venècia, té en el seu haver més de 1000 actuacions en 30 països de tot el món.
En 2018, un vídeo amateur de l'espectacle va ser vist per més de 45 milions de persones en Facebook

Més detalls
060

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
180 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle de dansa i performance amb elements lumínics. Un xou ideal per sorprendre a festes nocturnes i gales amb la tecnologia led al ritme de la música.
Formació de les 4 estacions, composta per 4 nimfes, 4 tècnics i un regidor. 9 persones. *Els Quads no estan inclosos.
Espectacle d'animació en el que uns alienígenes nouvinguts a la terra es passejaran pels teus carrers tractant de comunicar-se amb el públic.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in