La Piccola Orquestra

Espectacle itinerant amb músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i bon humor. Polques, tarantel·la i altres cançons de festa.
Descripció

Uns divertits músics de carrer formen una peculiar xaranga carregada de ritme i bon humor. La seva música evoca les petites fanfàrries de circ amb el so peculiar de la música popular: polques, marxes, tarantel·la i altres cançons de festa.

Aquest banda musical pot actuar tant en estàtic com en una cercavila itinerant, animant a tot el públic per allà on passin.

Més detalls
148

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors
Espectacle de percussió amb llums led coreografiat.
Banda de musica de percussió, batucada per a cercaviles i esdeveniments. Formació musical per a tots els públics i festes. Professional per a públic exigent.
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Original espectacle de música en directe. Batucada amb músics de ritmes afrollatins, instruments de percussió brasilera i vestuari steampunk.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in