Jocs Familiars

Taller de jocs tradicionals per jugar en família. Activitats per a nens a partir de 3 anys en actes familiars, festes majors o esdeveniments escolars.
Descripció

Més de 45 jocs tradicionals on els mateixos participants decideixen si volen fer una carrera de sacs o bé jugar a estirar la corda, practicar amb els diàbolos o provar de caminar amb xanques, entre d'altres.

Aquests jocs ajudaran els nens i nenes de més de 3 anys, així com als seus acompanyants, a potenciar l'agilitat, l'equilibri, l'habilitat i l'organització entre ells.

Més detalls
138

Fitxa tècnica

Durada
120 min
Públic
Infantil
Preparació/Muntatge:
75 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espai on els bebès manipulen, juguen i aprenen amb diferents elements, formes, materials, grandàries i textures. Fomentant l'exploració sensitiva.
Dos cuiners ben especials us proposen un menú ple de circ, humor i música italiana. Espectacle de sala o carrer.
Taller lúdic familiar. Estimula la imaginació de nens i nenes creant i construint tota mena de formes i figures jugant amb peces de fusta.
Taller familiar de 15 jocs variats construïts a partir de portes reciclades. Diversió en esdeveniments escolars, festes majors i celebracions infantils.
Organització de tallers infantils i activitats d'estiu amb un munt de refrescants jocs d'aigua per a totes les edats.
Taller de jocs reciclats per a tota la família. Activitats lúdiques i ecològiques per a trobades familiars, gimcanes, festes majors o esdeveniments escolars.
Taller de jocs tradicionals per a tota la família. 25 jocs tradicionals de fusta de tot tipus que transformaran la plaça del teu poble o ciutat en un espai lúdic únic.
Espectacle visual que juga i experimenta amb colors, llums, ombres, i sons. Projeccions amb sorra que narra històries per a tota la família.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in